به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

  1. #32
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    سه شنبه 12 تیر 97 [ 22:36]
    تاریخ عضویت
    1390-2-15
    نوشته ها
    144
    امتیاز
    7,721
    سطح
    58
    Points: 7,721, Level: 58
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    1,069

    تشکرشده 1,120 در 173 پست

    Rep Power
    32
    Array

    RE: میخوام نقاط ضعف و قوت خودمو بشناسم، کمکم میکنید؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1389

    خب به فرض وقتی توی دین و مذهب ما یعنی بر اساس اعتقادات من کاری گناه محسوب میشه و من اینو میدونم اما طرف مقابل اینو قبول نداره و میگه "اینکار گناه نیست و چرا باید گناه باشه؟" یعنی براساس اعتقادات اون گناه نیست.تو چنین مواقعی من چطور میتونم طبق میل و اعتقادات اون توجیهش کنم در حالیکه هر کدام نظر خودمون رو داریم؟!
    سلام فرانک عزیز

    من تاپیک رو کامل نخوندم ولی یک نکته ای در پست آخرت به نظرم اومد که خواستم بهت بگم.

    چرا فکر می کنی وقتی با کسی اختلاف نظر داری حتما باید اونو بر اساس اعتقادات خودت توجیه کنی؟

    فرض کن تو دوستی داری که قبلا با حجاب بوده و حالا به هر دلیلی حجابشو رعایت نمی کنه. اگر تو رفتارت با این آدم عوض بشه. بخوای به این خاطر اونو سرزنش کنی تنها اتفاقی که میفته اینه که اونم گارد می گیره. یک چیزی که به تجربه بهش رسیدم اینه که برای تاثیر گذاری روی بقیه باید از تشابهات شروع کرد. تکرار مداوم و اشاره وقت و بی وقت به تفاوتها آدمها رو از هم دور می کنه. من اگر با کسی در موردی اختلاف نظر دارم لازم نیست از عقاید خودم بزنم و به هر قیمتی با بقیه همراهی کنم ولی لازم هم نیست این موضوع رو دیوار کنم و بکشم بین خودم و اونا.

    وقتی دوستم بفرض در مورد حجاب با من اختلاف نظر داره و در مورد دلیل کارم از من سوال می کنه. یه جواب اینه که من از مثبت ها و خوبی های حجاب بگم. یه راه دیگه هم اینه که من بگم آدمهای بی حجاب می رن جهنم. روش دوم آدمها رو فراری می ده.

    حتما شنیدی که می گن: مومن باید جاذبه داشته باشه. شاید مثبت ترین تاثیری که من بتونم روی یکنفر بذارم این باشه که از آدمای به اصطلاح مذهبی تصویر قشنگی توی ذهنش بمونه. (البته آدم باید حواسش باشه این دفعه از اون طرف نیفته و در این راه خود دین رو معامله نکنه!)

    فرانک جان من دقیقا نمی دونم رفتارت چطوریه. ولی فرض کن مثلا یکنفر برای کاری میاد پیشت. تو سعی می کنی با خوشرویی کاری از دستت براومد انجام بدی. حالا مثلا بین کاراتون بلند می شی نمازت رو هم می خونی بدون اینکه هیچ حرفی از باید و نباید نماز بزنی. به نظر من این روش تاثیر بیشتری در جذب اون فرد داره تا اینکه بخوای بشینی راجع به دلائل وجوب نماز براش صحبت کنی. اینکه یک آدم نمازخون توی ذهن اون فرد معادل بشه با آدم خوش برخوردی که به بقیه کمک می کنه. این خیلی موثرتره از یک سخنرانی 2ساعته راجع به نماز!

    یک مساله دیگه ای هم که اشاره کردی این بود:
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1389
    منم فکر میکنم اون خیلی بازه و بی قید و حتی فکرهای بدتری هم در موردش میکنم فکر میکنم چون کسی که اینو راحت میپذیره لابد کارهای دیگه هم میکنه
    فرانک عزیز, هیچ وقت حتی توی ذهنت بقیه رو سر این موضوعات تحقیر یا سرزنش نکن.(می دونم بعضی وقتا راحت نیست). یکبار یک آقایی اومده بود اینجا توی یک مراسمی صحبت می کرد. یک حرف خوبی زد. گفت نشه که یکوقت کسی بگه من دارم توی این محیط زندگی می کنم و خیلی چیزارو رعایت می کنم ولی مثلا فلانی هزارتا کار میکنه. می گفت این غرور در این موارد کار دست آدم میده . همچین کسی رو شیطان رو هوامی زنه! چون خیلی کیس مناسبیه!

    خب من خیلی حرف زدم. امیدوارم این حرفا به دردت بخوره.

  2. 5 کاربر از پست مفید hadieh تشکرکرده اند .

    hadieh (چهارشنبه 10 آبان 91)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 61
    آخرين نوشته: جمعه 17 اردیبهشت 95, 22:06
  2. ماموریت این دو فرشته چه بود .... ؟؟؟؟؟؟ هاروت و ماروت
    توسط parsa1400 در انجمن اعتقادی،‌اخلاقی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: دوشنبه 17 فروردین 94, 06:46
  3. پاسخ ها: 13
    آخرين نوشته: جمعه 13 مرداد 91, 19:56
  4. تفاوت سنی 8 سال، آیا از یک نسلیم؟
    توسط jodiabot در انجمن تفاوت سنی در ازدواج
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: جمعه 05 فروردین 90, 23:53
  5. تشخیص تفاوت میان عشق و شهوت !!!
    توسط erfan25 در انجمن عشق
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: شنبه 16 آبان 88, 13:19

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 15:25 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.