به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 بهمن 90 [ 13:33]
    سطح
    43
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 41 در 25 پست

Array

RE: دارم میمیرم.کمکم کنید

سلام دوست عزیز
    مشکل بامزه ای داری
    حالا جواب من چیه ؟
    خونوادتون : در مورد اینکه خونوادتون اجازه نمی دن که عروسشون بیرون مانتویی باشه باید بهتون بگم که متاسفانه خونواده شما از نظر سطح فکری خیلی پایین هستن . حجاب که به چادر نیست ممکنه یکی چادری هم باشه اما توانایی واسه تشکیل زندگی نداشته باشه .80 درصد دخترایی که چادر می پوشن به اجبار و یا شاید هم طبق عرف خانوادشون چادر می پوشن .این در مورد خونوادتون روی ان حرفم فکر کنید.
    حالا اون دختر خانم : چرا شما از ایشون نمی خواین که چادری باشه مطمئن باش اگه این خانم شما رو از صمیم قلب دوست داشته باشه حتما قبول می کنه که چادری باشه . چادر همون طور که گفتم همه حجاب نیست ولی می تونه 50 درصد حجاب رو تکمیل کنه . به ایشون بگین که با داشتن چادر توی جامعه امنیت دختر تا درصد بالایی بیشتر می شه اونوقته که دیکه وقتی از خونه بیرون می ره هم شما با اطمینان بیشتری اجازه می دین که از خونه بره بیرون هم خودش راحت تره .
    حالا خودتون: شما باید طرز تفکرتون در مورد جادر رو عوض کنین . کتاب بخونین در مورد حجاب . آدمها رو با هم مقایسه کنید . یه دختر چادری رو با یه دختر مانتویی کاملا مقایسه کنید تفاوتشون رو ببینید.حتما این کارو بکن چون خیلی بهت کمک می کنه

به نظر من شما باید اون خانم رو متقاعد کنین که چادری باشه طبق اون چیزی که خونواده شما می خوان در این صورت علاوه بر اینکه این خانم پیش خونواده شما عزیز می شه شما هم به خواسته قلبی خودتون رسیدید.
    در ضمن من خودم هم چادری هستم .و چادر رو دوست دارم البته از بچگی چادر می پوشیدم طبق عرف خونواده ام . اما حالا واسم عزیزترین چیزیه که توی دنیا دارم.

منم قراره با یکی ازدواح کنم اون ازم خواسته هیچ وقت چادرم رو کنار نزارم چون دوستش دارم هیچ وقت کنار نمی زارم . چادر پوشیدن من شده یکی از شرطهای اصلی ازدواجمون .

درمورد اینکه اون خانم با شما سرد شده شما اول برو و باهاش صحبت کن و ببین چرا این کارو می کنه و آیا پای کس دیکه ای وسطه یا نه البته حواست باشه که از خودت ضعف نشون ندی .
    من فکر می کنم که این بازیشه واسه جلب توجه بیشتر. .و ابنکه گفته اس ام اس نده زیاد به دل نگیر مهم نیست منم از عزیز دلم خواستم که دیگه بهم اس ام اس نده اولش همین رفتار شما رو داشت ولی بهش گفتم به خاطر خونواده ام چون به رابطه ما شک می کنن . اونم قبول کرد هر روز هم اذیتش می کنم و می گم تو دیگه منو دوست نداری اینجوری اذیتش می کنم اوایل واسه اینکه مطمئن بشم واقعا دوستم داره . اما حالا واسه اینکه اذیتش کنم و بفهمم چقدر طاقت داره . بعدش هم خودم ازش معذرت خواهی می کنم.

می خواد اذیتت کنه واسه جلب توجه بیشتر شما اصلا به روی خودت هم نیار که داره باهاتون سرد رفتار می کنه شما مثل قبل باش خودش برمی گرده

2. 2 کاربر از پست مفید jahangard تشکرکرده اند .

jahangard (چهارشنبه 09 مرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)