سلام دوست عزیز
میفهمم الان واقعا نیاز داری تا همسرت درکت کنه! عزیزم واقعا خودت راه حلی برای مشکلتون به همسرت پیشنهاد کردی؟
اگر جای همسر بودی چه میکردی؟ شما یک زن تحصیلکرده و مستقلی پس میتونی فکر کنی و جواب سوالم را بدی؟
واقعا اگر جای همسر بودی چگونه این مساله را مدیریت میکردی؟
از طرفی مگر چند مهمانی همراه خانواده همسر میرین که همگی با هم همراه میشین، قطعا شما و همسرتان با هم مهمانیها، مسافرتها و تفریحات به کررات و تنها خواهید رفت! که اینگونه مهمونیها که همراه خانواده همسرید و خواهر شوهر و بچه هاشون همراه شما هستند اصلا به چشم نیاد!
عزیزم، شما تازه عروسین قبول، اما یه کم خودتون را جای خواهر شوهر بزارین، همسر فوت شده، دو بچه یتیم، به خانواده پدر و برادر پناه آورده، دلت میاد همسر شما بهشون بگه من و همسرم با ماشین من میریم مهمونی و شما با آژانس یا خودتون بیاین؟واقعا سعی کن درکشون کنی، تازه باید به عنوانه یک زن جاهایی هم که همسرتون به عنوانه برادر کوتاهی میکنن شما گوشزد کنین که توجه بیشتر نشان بدهند!
عزیزم، زندگی از این مشکلات زیاد داره، از طرفی من به شما تبریک میگم، مردی که نسبت به خانوادش مسئولیت پذیره قطعا نسبت به همسر و خانواده کوچیکشم مسئولیت پذیر خواهد بود به شرط اینکه الان که اوله راهی جاتو تو قلب و زندگیش محکم کنی!! واقعیت اینه که ما خانمها نزد آقایون یه تعداد محدود کوپون غر زدن داریم، کوپون غر زدنت را الکی باطل نکن و بزار جایی که ازش بهره کامل ببری نه اینکه دعوا راه بیافته و آخرش هم دستت به جایی نرسه!!!
عروس عزیزم، الان اول راه، خودت و شوهرت را عادت بده تا با همفکری مشکلاتتون را حل کنین، الکی هم دلسرد نشو..........

علاقه مندی ها (Bookmarks)