به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

RE: * * * ( به کجا چنین شتابان !؟ ) * * *

[quote]
    به نام خدا
    سلام

علیک سلام

ببخشید ، اما حواسم بود تو دلم جواب دادم .
    حداقل منو قاطی نکنید

برو بابا کی اصلا حرفی از تو زد !!!؟

اولا کسی که با خدا باشه ناامید نمیشه برای همینه که در دین ما خودکشی و خودآزاری گناه محسوب میشه ،
    اما اگر بقول شما نام دیگر امید را خوشبینی بدانیم میشه بپرسم امید و خوشبینی به چه کسی زیان رسانده ؟؟
    وقتی فیلمی از سرنشینان یک زیر دریایی که در زیر عمق آبهای اقیانوس گیر افتاده است یا انسانهایی که زیر خروار خاک در اثر زلزله و یا سقوط بهمن ....یا کسانی که به بیماریهای لا علاج گرفتار هستند میبینیم یا مستند میشنویم در بین آنان فقط کسانی زنده میمانند که....بیش ار دیگران خوشبین باشند و امید داشته باشند که زنده خواهند ماند پس از ترس نمیمیرند .
    خوشبینی ضرر ندارد آنچه مضر است ناامیدی و بدبینی است.

ببین آرزو الان یه جاهایی تست آی کیو میگیرند حتما یه سر به اونجاها بزن . بنده ی خدا چه برداشت خنده داری از حرف من کردی !!!

حسن نماز به همین تکراری بودنشه
    میدونی یک مثال بامزه برات میگم
    وقتی کسی مریضه دکتر براش 3 قرص تجویز میکنه که صبح و ظهر و شب بخوره تا مرضش عود نکنه
    نماز هم برای ما همون حکم رو داره سر ساعت بخور تا شیطون ناامیدت نکنه
    هر جورهم دوست داری نماز بخون تند و کم حواس با حوصله و آهسته فرقی نمیکنه فقط با تکرار بخون حتما به جایی میرسی
    اگر هم دعا و توکل در تو درونی شده باشه زحمتی نداره مثل یک لباس همیشه با تو همراهه

دخترجون من با حالت کنایه اون حرف رو زدم یعنی به در گفتم دیوار بشنوه ! افتاد !؟

منظورم این بود که باید مرتب بریم بیرون مردم که گناه نکردن قیافه ژولی پولی ما رو ببینند

آره البته از این باید و نباید ها زیاد وجود داره و مردم حقوق دیگه ای هم دارند .

چرا؟؟؟؟؟فکر میکنی من اینا رو الکی میگم و توکل حالیم نیست؟؟؟

برو بابا کی با توه آخه چرا خودتو میندازی وسط ؟ من دارم کلی حرف میزنم حالا تو هی به خودت بگیر !!!

یک سلام با ورود شما به یک مکان کافیه ...به خانه خالی هم باید سلام کرد اونم یکبار
    من هم نگفتم 10 تا سلام بده !!! گفتم یه سلام و علیک خوب همراه با خوشرویی و نشاط .
    آخه چرا بخواهید خودتونو مدام فرش مردم کنید؟ .. یکوقت اگر جواب محبت شما رو ندادند ممکنه از انسانیت زده بشید

ممکنه رو کاشتند ازش کشک هم بیرون نیومد ! ضمن اینکه ظرفیت خودت رو با دیگران یکی ندون !

بله فهمیدم دیدن با تماشا فرق داره یکیش فکر کردن لازم داره یکیش نیاز نداره

این هم یه فتوای شریف از حضرت آیت الله العظمی حاجیه خانم کربلایی آرزو !!!

گاهی لازمه بار هم بدوش دیگران بگذاریم پس همیشه خدا رو شکر کنید که سلامت هستید و روی پای خودتون هستید و کسی خدا نکرده زبانم لال ویلچر شما رو هل نمیدهد یا گوش شیطان کر خدای ناکرده عصای نابینایی شما را هدایت نمیکند... یا... که همیشه بگید خدایا چرا منو شرمنده کسی دیگری کردی وتازه آن کسانی که در اثر اتفاقات مختلف انسانی و غیر انسانی دچار صدمه جسمی شدند چی باید بگویند که همیشه به کمک دیگران محتاج هستند
    خدا را شکر کنید و ادامه سلامتی خود را از خدا بخواهید

اینایی که گفتی چه ربطی به حرف من داشت !؟

اگر من باشم زندان را ترجیح میدم چون کشتارگاه یدفعه میمیرم میره پی کارش ولی زندان حداقل امید دارم ( با همون خوشبینیم !!نجات پیدا کنم و به هر چی میخوام برسم

خوبی برای این نظرت ایرادی نمی گیرم چون همه لیاقت فهم آزادگی و ارزش و جایگاه آزادی رو ندارند .

بله خودم هستم برادر....... شما؟؟!!
    من یک ایدآلیستم فکر و ایده دادن کار منه .....

شعار هم خوب میدی ! آفرین .

مغرور نشی ولی باید اعتراف کنم استعداد زیادی برای پراندن فیوز مغز ها با فشار قوی داری این انرژی نهفته شما حیفه تو پارک گردی و بکس حروم بشه وقتتو بزار یک کار مهم انجام بده شاید هم روزی عضو افتخاری ناسا شدی یا یکی از این سازمانهای انرژی اتمی ایران خودمون

حالا مگه مطمئنی عضو جاهایی که گفتی یا چیزی شبیه اونها نیستم !!!؟ ولی از اینکه با یکی از ملیونها استعداد من آشنا شدی بهت تبریک میگم . ضمنا من برای همه کار وقت به اندازه ی کافی دارم حتی پارک گردی و ورزش و هنر و تحصیل و نت و .... خودتو بکشی هم آدمی به راحتی و خوشبختی من نمی تونی پیدا کنی .

از بابت چای هم ممنون ولی پیشنهاد میکنم چای سبز بخورید چون فایدش بیشتره

خوب این هم دومین پیشنهاد به درد بخور شما در این تاپیک.

منم باید زودتر دربرم

آره چون هر کسی را بهر کاری ساختند !!!

2. 2 کاربر از پست مفید 108 تشکرکرده اند .

108 (سه شنبه 08 مرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)