بازم سلام
من حرفام نیمه تموم موند دوباره اومدم !
چند وقت پیش تلویزیون یه مستندی نشون داد.موضوعش یه چیزه دیگه است که اصلا کاری به اون ندارم.فردی که داشت ماجرا رو تعریف میکرد یه اقای 32-33 ساله بود با تحصیلات زیر دیپلم و شغل پارکبانی.
دو تا بچه داشت.یکی تازه به دنیا امده بود و یکی دیگه هم کلاس اول ابتدایی بود.
ماهی 400 تومان حقوق میگرفت که 200 تومانش خرج آب و برق و گاز و تلفن و و اینجور خرجها میشد و 200 تومان دیگه اش خرج خورد و خوراک .
میگفت از زندگیم راضی ام.زنم هم خیلی بسازه.مشکلی ندارم.
اقا امید
من این مدتی که شما آمدید همدردی متوجه شدم آدم مقیدی هستید.میدونیتسد بزرگترین گناه نا امیدیه؟
میدونستین برای لحظه لحظه عذابهایی که دارید میکشید خدا داره براتون ثواب و اجر در نظر میگیره؟
برادر من
کمی صبور باش.این سختی ها همش درس زندگیه.همش امادگی و سازندگیه.
شما پس فردا قراره کیه گاه و ستون یک خانواده باشی.هیچ فکر کردی اگر ستون خونه بریزه چی میشه؟
از الان خودت و ذهنت رو تقویت کن.
فکر نکن همه پدر و مادر ها سنگ تموم برای بچه هاشون میذارن.نه به خدا.از این خبرا نیست.ما اگر یه قرون از پول آب یا گازمون رو کم بدیم پدر همسر من آبرومونو میبره.همیشه میگه حساب جدا پدر فرزندی هم جدا !!!
به خاطر 75 تومان(تک تومنی) 15 وایستاد پشت در خونه تا بهش بدیم.
اینم بگم که یه آدم ثروتمنده.
بگذریم...
و یه سوال:
شما به وضعیت سیاسی مملکت چیکار داری؟!
میخوای چند تا مشکل دیگه که شما کاملا ازش بی خبر هستی رو برات بگم و همه گی دسته جمعی بشینیم باهم غصه بخوریم؟!
مگه جوونای افسرده فقط تو ایرانن؟میخوای غصه جوونای کل دنیا رو بخوریم؟!
میدونی چند میلیون جوون افسرده و مجرد توی کل دنیا وجود داره؟
چیکار میشه کردی؟به نظرت میشه با زانو بغل گرفتن همه مشکلات رو حل کرد؟
این شما نیستی که میگی ولش کن .چقدر بچه مثبت باشم.
این دقیقا همون شیطونیه که نشسته و منتظر فرصته.
دقیقا مثل همون لاشخوری که وقتی میبینه طعمه اش داره دیگه میفته زمین و مرگش نزدیکه کم کم میره جلو.
شیطون کارش همینه.بستر سازی میکنه.بقیه کارها رو ما خودمون میکنیم.
اون همین که شما رو از کرم و رحمت خدا نا امید کرده دیگه بارش رو بسته.چون میدونه تو این مسیری که شما رو گذاشته تهش همونیه که اون میخواد.
چرا اهنگ غمگین گوش میدی؟چرا خودت خودت رو دستی دستی له و داغون میکنی؟
نمیگم بیخودی شاد باش و الکی بخند.نه.مشکلات رو ببین و حسشون کن.اما انقدر غرق نکن خودتو.
اصلا بردار یه نامه برای خدا بنویس.هرچی که ازش میخوای رو توش بنویس.بدشم نامه رو ببر بنداز توی حرم و یا امامزاده ای.
اگر تهرانی بنداز تو حرم حضرت شاه عبدالعظیم.
برای زیاد شدن روزیت هم شبها دو رکعت نماز شب بخون.اگر سختته همه اش رو کامل بخونی همون دو رکعت هم افاقه میکنه.
موفق باشی

از ملزومات زندگی شده!

علاقه مندی ها (Bookmarks)