سلام بهار زندگی
اینکه من قبلا با یه نام دیگه عضو بودم رو که خودم گفتم پس کشف بزرگی انجام ندادین
اگر قرار بود مشاوره رایگان هم پولی بشه که سایت اصلا بازدید کننده نداشت پس طبیعیه که رایگان باشه چون اگه نبود دیگه پستی گذاشته نمیشد که سایت بخواد بازدیدش بالا بره
اولا ارتباط اعضا باهم هزینه خاصی نداره دوما اینکه بگیم هزینه ها سنگینه توجیه بهتریه تا اینکه بگیم برای امنیت خود کاربرا.
اگر شما ده نفر از افرادی رو که تازه واردن رو وارد پنل کاربریشون بشید میبینید که اکثرا ارسال پیام از سایر اعضارو فعال کردن و خیلیها هم ارسال ایمیل رو.این نشون میده اکثر افراد بدشون نمیاد اگر یک نفر که همدردشون رو پیدا کردن بتونند حداقل از طریق ایمیل باهاش در ارتباط باشند که سایت این قسمت رو پولی کرده که هیچ ربطی به هزینه ها و مصلحت افراد نداره و از نظر من برای کسب درآمده
همونطور که گفتید این سیاست سایته.خوب منم که همینو میگم این سیاستیه برای کسب درآمد
به دور از هر توجیهی این رو در نظر بگیرید که:
اگر در زمان ثبت نام گزینه ای وجود داشته باشه که کاربرانی که دوست دارند آدرس ایمیلشون رو بنویسند تا سایر اعضا اگر بخوان به آدرس ایمیلشون دسترسی داشته باشند چه اتفاقی میافته.
اولا که هیچ هزینه ای برای سایت نداره و فقط یک خط نوشته اس که ثبت میشه
دوما خود اعضا میتونند تصمیم بگیرند که ایمیلشون توسط سایرین دیده بشه اگر کسی نخواد ایمیلشو تایپ نمیکنه،آیا کاربرای این سایت بچه های زیر 10 سالند که مدیران براشون تصمیم بگیرند
سوما در زمانی که شبکه های اجتماعی دنیا رو اداره میکنند و انسانها با هر کسی که بخوان در هر کجای دنیا در ارتباطند این کار یا توهین به شعور افراد یا کسب درآمد
پس دوستانی که تعصبی رو همدردی دارن به قول عادل اجازه بن من قانع نشم و قضاوت بر عهده کاربران امیدوارم اونها هم در این بحث شرکت کنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)