سلام دوست عزیز
من هم در تایید پست ویدای عزیز و بالهای صداقت میگم، در هر کشوری ازدواج کردن سنت و عرفهای مخصوص به خودش را داره! چه فرقی میکنه دختر و پسر کجا و به چه صورت آشنا شوند، مهم اینه که پروسه شناخت را به درستی طی کنند،
حالا به فرض تلفن منزل زنگ میخوره، از طرف صغری خانم همسایه، خاستگار معرفی شده، مادر قبول میکنن و میان خاستگاری، دختر و پسر هم، یکدیگر را در کنار خانواده هاشون تو منزل میبینن، بعد خصوصی صحبت میکنن، اگر از ظاهر هم خوششون اومد مراحل بعدی طی میشه، میتونه مرحله آشنایی طولانی شه و باهم مثل دو دوست رفت و آمد داشته باشند تا زمانی که مورد پسند هم برای ازدواج قرار بگیرند!!
حالا در حالت مدرن، دختر و پسر هم رادر دانشگاه، محل کار، مهمونی یا کوه یا خیابان میبینند، سمت هم جذب میشوند، بعد از مدتی تصمیم به ازدواج میگیرند، دوباره در کنار خانواده، مجلس خاستگاری صورت میگیره!!!
در کشور ما چه به صورت سنتی خانواده کیس را معرفی کنند و یا خودمون پیدا کنیم، مراحل و مسیر ازدواج یکیه!
تازه جدیدا به دلیل پیشرفت تکنولوژی مدل الکترو سنتیشم به بازار اومده!!!
من فکر میکنم ، منظور شما از صورت مساله، عشق قبل از ازدواج هست، و اینکه شما عقیده دارین عشق باید قبل از ازدواج حاصل شه وبعد ازدواج صورت بگیره، من هم کاملا با این موضوع موافقم، چون هیچ تضمینی برای عشق بعد از ازدواج نیست هرچند هم که دو طرف مناسب هم به نظر بیان!!
اما اینکه در ازدواج و خاستگاری به سبک سنتی نمیشه عاشق شد، را قبول ندارم و عقیده دارم در چنین مواردی هم شانس عاشق شدن برابری میکنه با آشناییهای مدرن اما مسیر و جهتش متفاوته ولی نتیجش یکیه!!
چه آشنایی عشق خاستگاری ازدواج یا خاستگاری آشنایی عشق ازدواج
هدف یکی است![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)