آوا جان سلام و تبريك براي بزرگترين و مهمترين اتفاق زندگي مشتركتان
با خواندن مطالبت اينجور استباط كردم كه شايد همسرت ميخواهد در اين نه ماه به دور از هر تنش بيروني، بدون مبايل، بدون حرف ديگران و از نظر خودش بدون هرگونه چيز غير ضروري و حتي مخرب، شكل گيري فرزندتان كامل شود. يكي از اقوام ما نيز كه الان در دوران بارداري است نيز همچين كاري كرده الان 8 ماه است حتي يك ماه قبل از بارداري مبايلش را خاموش كرده حالا نميدانم خودش خواسته يا شوهرش ولي وقتي كسي بهش ميگه چرا مبايلت خاموشه ميگه 8 ماهه خودم خاموش كردم( حالا حتي اگه به اصرار شوهرش هم باشه شوهرش را پيش ديگران نميشكنه و از گفتن اين كه مبايلش هم خاموش خجالت نميكشه. به هر حال چه خودش خواسته چه شوهرش هر دو تا يه اندازه براي اينجور تصميم گيري ها حق دارند) من و همسرم هنوز اقدام به بچه داري نكرديم ولي هميشه همسرم به من ميگويد: «وقتي باردار شوي نبايد هر برنامه و فيلم و موسيقي را گوش دهي يا در هر موقعيتي باشي. چون تمام اينها در شخصيت بچه تاثير دارد. بايد موسيقيهاي خوب و با ارزش، سخنراني هاي خوب و با ارش و حتي فيم هاي خوب و با ارزش و قران و ... ببيني و گوش دهي) و وقتي فهميد كه فاميلمان گوشي اش در اين دوران خاموش است خيلي تحسين كرد كه بهترين كار رو كرده است.
[b]من احتمال مي دهم كه شايد همسرت به اين مسائل حساس است و شايد تو نخواسته در مقابل اين خواسته ها مقاومت كردي كه حالا او به هر قيمتي شده به زور و اجبار مي خواهد تو را از چيزهايي كه مخرب و نامطلوب مي داند دور نگه دارد.
[color=#1E90FF]بهتر است در اين دوران به جاي فكر كردن به منفي ها و لجبازي با شوهرت و يا بي تفاوتي و افسردگي سعي كني منظور مثبت همسرت را ببيني و به او بفهماني كه به خاطر فرزندتان تو هم در اين شرايط با همسرت تا حدودي موافق و همسو هستي و سعي كن بيشتر خود را با موسيقي خوب با كتاب هاي خوب و با ياد خدا آرام و شاد نگه داري و عشق به همسر و فرزند را در قلبت تقويت كني تا فرزندي با عشق و ايمان به دنيا آوري و به دور از تنش و استرس.
با آرزوي بهترينها![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)