[align=justify]سلام مهسان
امروز چطوری؟ خوبی؟
اینطور که من متوجه شدم، اولا تو واقعا این دختر رو دوست داری، و دوما انتهایی که برای رابطه تون متصور شدی، ازدواج هست.
اما من اینجا روی رابطت با این دختر خاص متمرکز نیستم. چون تو نظرهای مختلفی رو در این تاپیک خوندی. از طرفی خودت به برقراری مجدد رابطه کشش داری. بنابراین در نهایت برآورد این نیروها (نیروهای منطقی و احساسی خودت، نیروهای خارجی شامل جامعه اطرافت، و نیروهای دختر مورد نظرت) تو رو به یه سمتی می کشونن. یا این رابطه رو کات می کنی، یا نه.
اما من فکر می کنم حتی اگه این رابطه کات بشه (چه با اراده ی تو، چه با اراده ی طرف مقابلت)، نگرشی پشت برقراری این ارتباط هست که تو (و همینطور دوستت) رو به رابطه های دیگه می کشونه. من با اون نگرش کار دارم.
نظر تالار همدردی رو اینطور جمعبندی کرده بودی که یا باید کلا رابطه رو کات کنی، و یا امشب بری خواستگاری! (البته قطعا منظور دوستان این نبوده که همین امشب بری ;) حتما قبلش یک دوره سکون و آرامش در رابطه رو توصیه کرده بودن!)
من کاملا متوجهم که همدردی به چه علت این راهکار رو به صلاح تو می دونه. از طرفی دیدگاه و احساس تو رو هم درک می کنم. بنابراین لازم می بینم از زاویه سومی به ماجرا نگاه کنیم که به درک متقابل بهتری منتهی بشه.
حق با توه، اینجا یه گپ دیده می شه. قبل از خواستگاری رسمی باید یه شناختی صورت بگیره. اما سوال اینکه که آیا این شناخت با ادامه دادن رابطه ای که داشتی، حاصل می شه؟
کسی که بی هوا خودش رو به جریان رابطه بسپاره، اینکار مثل پریدن در یک رودخونه خروشان می مونه! جریان خروشان آب مانع شنا کردن می شه (همینطور که شما الان بلاتکلیف موندی و در صورت ادامه این رابطه با روند سابق، به شکل های مختلف این بلاتکلیفی رو تجربه خواهی کرد و خواهی دید که بارها و بارها سکان رابطه از دستتون در می ره و به دست احساسات مثبت یا منفی غیر قابل کنترل طرفین میفته!)، در برخورد با سنگها و سایر اشیائی که داخل آب شناورن و قابلیت کنترل رو ندارن، زخم و جراحت ایجاد می شه (همینطور که شما تا این حد فشار رو داری تحمل می کنی. به قول خودت چشمات خشک شدن از بسکه به گوشی زل زدی، از درس ها و سایر برنامه هات عقب می مونی، بقیه روابطتت تحت تاثیر قرار می گیرن و خلاصه به اشکال مختلف آسیب می بینی)، و از همه مهم تر نمی شه پایان رو پیش بینی کرد! ضایعه جسمی؟ مرگ؟ نجات؟ (بیماریهای لاعلاج؟ سرخوردگی؟ افسردگی؟ ازدواج ناموفق؟ طلاق؟)
[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)