نقل قول نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
با سلام واحترام من از تالار می روم چند پست حذف شده است فایل موسیقی پاک شده است مدیر همدردی فکر تالار نیست نمی تواند تنهایی تالار اداره کند از دوست خوبم ارزو خانم شیلا تشکر می کنم امیدوارم در کارتان موفق باشید موفق وشاد باشید
سلام محمد ابراهیمی ؛
عزیز دلم تو لااقل از این حرف هاب بد بد نزن؛ بذار امثال من که آدم بده ی این تالار لقب گرفتیم به حسادتمون ادامه بدیم و انتقادات فقط به حساب ما نوشته بشه !!!
خودت میدونی که من الکی از کسی تعریف نمی کنم ولی واقعا تو رو دوست دارم و از مطالبی که می نویسی حس صداقت و سلامت بهم دسن میده با اینکه دیگه خودم رو عضو همدردی نمی دونم ولی هر وقت میام سایت از خوندن مطالب پاکت لذت می برم . کی گفته مدیرتون به فکر تالار نیست مگه نمیدونی همه ی اعضای سایت از ابزارهای تهمت زنی و توجیه پراکنی این بزرگوار هستند . و اگه امثال تو نباشند پس ایشون از کجا نیرو و منابع انسانی مفت پیدا کنه که اونها رو به جون هم بندازه و برداشتهای مسخره ی روانشناسیش رو برای خودش به عنوان تجربه ی کاری در نظر بگیره !!؟
عزیزم جناب محمد ابراهیمی داری کی رو تهدید می کنی کسی که به اعضا دید ابزاری داره براش چه فرقی میکنه که این ابزار اسمش محمد ابراهیمی باشه یا نام کاربری چند هزار نفر دیگه ای که هنوز توی سایت مونده اند !!!!!؟ با این کارت به قول اون حضرت داری جوسازی میکنی و احتمالا آتش جهنم منتظر توست !
دوست دارم کماکان مطالبت رو بخونم و سایت رو ترک نکنی