عزیز من بدون که خیلی خوشبختی!! اینو بدون اغراق میگم. پول و جایگاه اجتماعی خوب ، چیزای قراردادی هستند که ممکنه امروز باشند و فردا همشون رو از دست بدی!!
حتما خیلی از گوشه و اطراف شنیدی که فلانی ورشکست شد و یا یک نفر از اون بالا افتاد پایین. من خودم به عینه چندین مورد دیدم. پس اصلا به این چیزا دل نبند. فقط سعی کن که با هم خوش باشید و از وجود هم لذت ببرید و البته من منکر این نیستم که باید دست به دست هم بدید و با کوشش و تلاش زندگیتون رو بهتر کنید!!
با یک مراسم ساده زندگیتون رو شروع کنید و از با هم بودنتون لذت ببرید. این رو از صمیم دل میگم چون تجربه کردم. اصلا به حرف مردم اهمیت ندین. شما هر جور عروسیی هم بگیرین بلاخره مردم حرفشونو میزنن مطمئن باش. به نظر من عروسی رو بگیر ولی ساده بگیر چون میدونم که هر دختری آرزو داره لباس عروسی بپوشه و من همیشه فکر میکنم این روز مخصوص عروسه!!
آره عزیز دلم من کسی هستم که دوست دارم جای تو باشم. پس خدا رو به خاطر شوهر خوبی که نصیبت کرده شکر کن وبه روزهای بهتر امیدوار باش و از خدا کمک بخواه توی روزای سخت پشتیبانت باشه. اگه روزای سخت نباشه که ما قدر روزهای خوبو نمیدونیم.
از صمیم دل برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)