سلام
ممنون آقای داود.ت
برای نفر بعد زندگی سراسر خوشبختی و سعادت و سلامتی رو آرزو میکنم.امیدوارم عشق و آرامش رو تو تمام لحظه های زندگیت حس کنی.امیدارم همیشه سلامت باشی و از زندگی لذت ببری و به همه ی آرزوهات برسی![]()
تشکرشده 2,271 در 375 پست
سلام
ممنون آقای داود.ت
برای نفر بعد زندگی سراسر خوشبختی و سعادت و سلامتی رو آرزو میکنم.امیدوارم عشق و آرامش رو تو تمام لحظه های زندگیت حس کنی.امیدارم همیشه سلامت باشی و از زندگی لذت ببری و به همه ی آرزوهات برسی![]()
راحیل خانوم (سه شنبه 17 مرداد 91)
تشکرشده 721 در 128 پست
مرسی راحیل جووون
دعای منم واسه عزیز بعدی قبولی روزه و نمازات
انشاللله دلت شاد و لبت خندون و خدا پشت و پناهت
التماس دعا![]()
single (سه شنبه 18 مهر 91)
تشکرشده 203 در 57 پست
در روایتی آمده است که شخصی خدمت رسول خدا (ص) رسیده و عرض کرد: اگر شب قدر را درک کردم، چه چیزی را از خداوند طلب کنم؟ که ایشان فرمودند: "عافیت و سلامتی را از خداوند بخواه".
برای نفر بعدی و همه دوستای خوب سایت همدردی عافیت دنیا و آخرت رو از خدا میخوام که همه چیز رو در خودش نهفته داره:
[size=small]فرازی از صحیفه سجادیه:
در نيايش عافيت و شکر بر آن، به مفهوم رفاه يا آسايش فراگير و همه جانبه در زندگي پي مي بريم. عافيت کامل هم از جنبه هاي مادي و هم معنوي برخوردار بوده و خود مولد آسايش تام دو جهاني است و بهداشت مادي و روحاني را تأمين مي کند و آگاهي و اختيار و توانائي را به ارمغان مي آورد:
«اللهم صل علي محمد و آله و البسني عافيتک و جللني عافيتک و حصني بعافيتک و اکرمني بعافيتک و اغنني بعافيتک و تصدق علي بعافيتک و هب لي عافيتک و افرشني عافيتک و اصلح لي عافيتک و لا تفرق بيني و بين عافيتک في الدنيا و الاخرة» [19] .
خداي بر محمد و آلش رحمت فرست، و خلعت عافيت را بر من بپوشان، و مرا به عافيتت فراگير، و به عافيتت محفوظ دارد، و به عافيت بي نياز کن، و عافيتت را بر من صدقه کن، و عافيت را به من ببخش، و عافيتت را برايم بگستران، و عافيتت را بر من شايسته ساز و ميان من و عافيتت در دنيا و آخرت جدائي ميفکن.[/size]
رازقی (چهارشنبه 18 مرداد 91)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
ممنون از دعای خوب رازقی
من هم برای نفر بعد آرامش دنیوی و اخروی رو آرزو میکنم
فکور (چهارشنبه 19 مهر 91)
تشکرشده 3,700 در 587 پست
منم دعاي فكورو برداشتم براي خودم, ممنون
براي نفر بعدي از خدا ميخوام گره هاي زندگيشو به دست خودش باز كنه و شادي واقعي بياد تو دلش
z o h r e h (سه شنبه 18 مهر 91)
تشکرشده 5,967 در 1,568 پست
آمین. ممنون زهره خانم. دعای من هم برای نفر بعدی اینه:
خدایا او را از هر چیز و هر کس غیر از خودت بی نیاز گردان.
deljoo_deltang (سه شنبه 18 مهر 91)
تشکرشده 4,547 در 875 پست
ممنونم deljoo_deltang
چه جالبه هی همینجوری ادامه پیدا میکنه .
منم دعام برای نفر بعدی اینه که انشالله در زندگی همیشه شاد باشه
اشک هم میاد بچشماش اشک شوق شادی باشه .
پدربزرگ (سه شنبه 18 مهر 91)
تشکرشده 568 در 180 پست
ممنون پدر بزرگ مهربان
خدایا یه کاری کن نه دلشو بشکنن نه اون دل کسی روبشکنه.
خدایا رزق و روزیشو زیاد کن.بقول مامانم دست به خاک میزنه طلا بشه.![]()
هیام (شنبه 22 مهر 91)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
میخواستم برم بخوابم ولی دیدم دعای خوبی هست گفتم برش دارم.
من هم برای نفر بعد آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت رو دارم.
ان شا الله بتونه در جهت رضای خدا گامهای موثری توی زندگی برداره...
فکور (چهارشنبه 19 مهر 91)
تشکرشده 139 در 45 پست
منم آرزوی سلامتی و عشق و خوشبختی و بی دردی رو دارم تا دیگه به همدرد نیازی پیدا نکنید .
مهسایی (شنبه 22 مهر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)