به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 بهمن 88 [ 14:53]
    سطح
    37
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 48 در 26 پست

Array

RE: من باید چی کار کنم ؟

سلام

مشکل پیچیده ای دارین. فکر کنم به همین خاطر کسی چیزی نمیگه! شاید منتظرند که مدیرهمدردی بهتون جواب بده...

توی این موقعیت هر کاری بکنین ، شاید به ضررتون تموم بشه!! مثلا ً اگه بفرستینش خونه ، میره و باهاشون دعوا میگیره! اونوقت میگن : دختره پسرمون رو فرستاده که باهامون دعوا بگیره! و میافته گردن ِ شما! مخصوصا ً اینکه خانواده ی شما خبر ندارند!
    به نظر من بهتره ارتباطتتون رو با اون آقا پسر کمتر کنین. باید اوضاع رو آروم کنین. باید خانواده ی ایشون از فکرهای اشتباهشون باخبر بشن....
    شما یک اشتباه کردین و اون هم این بود که با ایشون گردش می رفتین و اس ام اس بازی می کردین. این باعث شده که خانواده ی ایشون بگن : دختره با پسرمون دوست بوده!! پس باعث میشه که فکرهای دیگه ای هم در مورد شما بکنند!
    به آقا مجتبی بگین اگه واقعا ً شما رو دوست داره ، این کارها رو نکنه... چون باعث میشه که خانواده ی ایشون از شما بدشون بیاد! به ایشون بگین که برگرده خونه و برای حداقل چند روز همه چیزو فراموش کنه... وقتی اوضاعشون آروم تر شد ، بشینه منطقی با خانواده اش صحبت کنه.... بهش بگو : صحبت کنه... دعوا نــــه! بهش بگو وقتی داره با خانواده اش صحبت میکنه از خوبی های شما و چیزهایی که باعث شد بهتون علاقه مند بشه ، تعریف کنه... بهشون بگه که رابطه ی بین شما دوستی های خیابانی و از اینجور چیزا نبوده و اونها رو از اشتباه دربیاره.... بهشون بگه که با شما توی شرکت آشنا شده... و خیلی چیزهای دیگه... حتی بگه که می تونند درباره ی شما تحقیق کنند و به اشتباهشون پی ببرند...

بهتره همه ی این کارها رو بوسیله ی خود ِ آقا مجتبی حل بشه و شما دخالتِ دیگه ای نداشته باشین ، بهتره... چون الان توی وضعیتی نیستین که کار دیگه ای از دستتون بربیاد... همه چیز به خود ِ ایشون بستگی داره و با دعوا هیچ چیز درست نمیشه...

ان شاءالله به عشقت برسی

2. کاربر روبرو از پست مفید romina تشکرکرده است .

romina (شنبه 05 مرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)