به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 تیر 93 [ 09:39]
    سطح
    33
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 491 در 147 پست

Array

RE: ادامه تلاش من با صبر

قبل از هرچیزی خیلی معذرت میخوام که این پست طولانیه ولی چاره ای نداشتم باید دقیق مینوشتم که کارشناسا بتونن دقیق جواب بدن. این حرفا بدون ذره ای عصبانیت یا دلخوری نوشته شده تمنا میکنم دقیق بخونید. خوب ویژگی های همسرم به این قراره :
    1- احساس میکنم که بازی کردن با آبروی من براش هیچ عذاب وجدانی نمیاره،یا به عبارتی احساس شرمساری نداره و تاثیری روش نمیذاره، اون چیزی رو که میخواد به دست می آره صرفنظر از اینکه چه تاپیری بر روی ثایرین داره (مثل به هم زدن نامزدی قبلیش، مثل پس گرفتن خونه ای رو که فروخته بود بدون رضایت صاحبش و......)
    2- عیب هاش رو قبول نمیکنه و اگر هم قبول کنه در کمال خودخواهی میگه من همینم که هستم اگه میتونی باش اگه نمیتونی به سلامت!!! به همین راحتی
    3- احساس برتری و فوق العادگی میکنه نسبت به دیگران، بار ها و بارها پیش اومده که دیگران رو لگد مال کنه، مقام و منزلت اونها رو پایین بکشه و اونها رو پست و زبون یا بی حرمت کنه.
    4- مرتبا شروع به شمردن عیبه و ایرادات آدم میکنه و با تضعیف اعتماد به نفسم خوار و خفیفم میکنه.
    5- همیشه حالت طلبکار و حق به جانب داره، فکر میکنه باید خواسته هاش بدون هرگونه پرسشی اجابت بشه و فقط بگی چشم و اگر جواب بدی یا توضیح بدی متهم میشی به زبون درازی، پررویی،بچگی،حماقت، نادانی و حاضر جوابی و حتما با خشم بی اندازه ش روبه رو میشی.
    6- همیشه انتظارات یک طرفه داره، فکر میکنه تو باید یه بله قربان گو باشی ولی هیچوقت باهات همدلی نمیکنه، درکت نمیکنه، به انتظاراتت احترامی نمیذاره و توجهی نمیکنه،یعنی اصلا براش مهم نیست.
    7- اگر اون طوری که از دیگران انتظار داره باهاش برخورد نکنن یا در هر موردی موافقش نباشن، یا اهمیت نمیده(یعنی انگار نه انگار که کسی نظری داده) یا بی ادبانه رفتار میکنه یا حذفشون میکنه.
    8- همیشه سرزنشت میکنه و بهت انرژی منفی میده و در نتیجه احساس عذاب وجدان،مقصر بودن و گناه بهت دست میده در حالی که واقعا حق با توست.
    9- زمان مواجه شدن باهاش استرس و آشفتگی تمام وجودت رو میگیره و در نتیجه در یک لحظه تمام اعتماد به نفست رو از دست میدی و کاری میکنه که تمام تقصیرات رو گردن بگیری.
    10- چهره ای جذاب ، باحال، خونسرد و پر هیبت داره، به تیپ و لباساش اهمیت میده، پر خوره و تقریبا ولخرجه. در نگاه های اول خیلی جذبت میکنه و بهت ابراز علاقه میکنه اما کم کم کاملا تغییر رفتار میده.
    11- مدام دیگران رو مقصر میدونه و اگر اشتباهی بکنه تقصیر رو گردن نمیگیره( مثلا میگه تو رو مادرم انتخاب کرده نه من... یا پدرت باعث فلان چیزه و ............. مسئولیت کاراش رو به عهده نمیگیره
    12- بعد از مدتی بر افکار و رفتارت مسلط میشه و با تاثیرات منفی درت احساس حقارت،نگرانی و اضطراب ایجاد میکنه طوری که روحیه ت رو از دست میدی.
    13- همیشه خودت رو در برابرش کوچیک میدونی.
    14- تازه بعد تمام این اتفاقات فکر میکنه بهت لطف کرده و باهات ازدواج کرده و منت بارش شدی و انتظار تشکر و قدردانی داره.
    15-اگر مقصر نباشی و براش توضیح بدی ناراحت میشه و میگه: توجیه نکن، توضیح نده،حق حرف زدن نداری و نهایتا کاری میکنه که تقصیرات رو گردن بگیرید.
    16-مدام در حال تهدید کردنه : ببین چه بلایی به سرتون بیارم، خودم میدونم باهات چیکار کنم، طلاقت میدم، کاری میکنم نتونی بری توی مردم و. تهدیدای رنگارنگ دیگه
    17- از بابت رفتارهاش احساس اظطراب نمیکنه.
    18- نمتونی نظراتت رو آزادانه بیان کنی.
    19-خشک و انعطاف ناپذیره و به راحتی از کوره در میره، سرزنشگره و همدلی براش خیلی مشکله
    20- من رو مسبب همه بدبختی هاش میدونه، هر وقت اون دلش بخواد و حوصله داشته باشه میریم بیرون، توی مسیر اصلا حرف نمیزنه، یه موجه پر از قهر و خوشی و بیشتر قهر
    21- به خونواده م بی دلیل خاص و منطقی بد و بیراه میگه و متهمشون میکنه، همه مقصر و عوضی اند به غیر از خودش
    22-احساس میکنم هیچ تعلق خاطری بهم نداره و همیشه یه علامت سوال بزرگ توی ذهنمه که پس اصلا چرا با من ازدواج کرده؟؟؟؟؟؟؟
    23- من رو به عنوان یه انسان مستقل مهم و ارزشمند نمیدونه و علایق و سلایق من محترم نیست.
    24- بده و بستون محبتی وجود نداره ، این رابطه از یه طرف محبت داره و اونم طرف منه.
    25-به محض عقد و گذشتن حدود 20 روز ، کاملا تغییر رفتار داد و به همین ترتیب تلاش من برای محبت کردن بیشتر شد ولی با تحقیر بیشتر و بیشتر پاسخ گرفتم.
    26- هیچوقت احساسات خودش رو به دیگران نشون نمیده چون فکر میکنه کوچیک میشه!!!! در نتیجه یک یا دو بار بیشتر به من ابراز علاقه کلامی نکرده، که البته همونم جبران کرده برام(به بدترین شکل)
    27- عشق به زن رو خیلی ضعیف تلقی میکنه و فکر میکنه زن برای بردگی آفریده شده، حال و روزگار من براش مهم نیست مثلا بارها رفتم دکتر و ازش خواستم که بیاد ولی نیومد.
    28- همیشه احساس میکردم اصلا براش مهم نیست من رو تا یک ماه هم نبینه یا بهم سر نزنه ،وقتی هم من رو میدید خییییلی عادی و سرد و خشک بود، نه لبخندی ، نه ذوقی ،نه حرفی(به جز متلک) نه زنگ زدنی، نه کادویی.....
    29- اوایل به نظر میرسید همه چی داره خوب پیش میره و نقش یه عاشق رو بازی میکرد ولی طولی نکشید که کم کم احساس کردم انگار یه جای کار ایراد داره ، از من طلب محبت بیشتر و از اون فاصله گرفتن بیشتر، توهین، القای بی ارزشی، اینکه میگفت کسی یا کسای دیگه ای رو دوست داره یا اینکه خیلی ها خودشون رو براش میکشن و من حتی به گرد پای اونها هم نمیرسم.
    30- من رو با کسایی مقایسه میکرد که اگه بفهمید مختون سوت میکشه، با زنایی فوق العاده پایین که من به خودمم اجازه نمیدادم یه لحظه بهشون فکر کنم چه برسه که باهاشون مقایسه بشم.
    31- برای کوچکتری اصطکاک به طور ناخودآگاه موظف میشدم به طلب بخشش صادقانه و صمیمانه و او هر بار حالت حق به جانب تر میگرفت.
    32-احساس استحقاق مندی، به این معنی که که به طرز غیر منطقی از دیگران انتظار داره که باهاش رفتار مطلوب داشته باشند و به طور خودکار در برابر خواسته هاش سر تعظیم فرود بیارن.
    33-به دیگران حسادت میکنه(به شکلی خیلی موزیانه(به شکل بی اهمیت دونستن اون موفقیت ها) نه اینکه آشکارا و علنی به زبون بیاره) و مهمتر اینکه به شدت معتقده که دیگران بهش حسادت میکنن، یا آرزوشونه جای اون باشن. واااااااااااااااااااا
    34- خیلی با دیگران ارتباط برقرار نمیکنه مخصوصا به شکل صمیمانه ش، مگر کسانی که مورد قبول خود اعلی حضرت هستند و و خودش دلش میخواد( حتی با پدر مادر و خواهر برادرای منم مثل مردم غریبه ی کوچه و بازار برخورد میکرد)
    35-فکر میکنه برای جلب محبت و ستایش دیگران لازم نیست تلاشی از خودش نشون بده، فکر میکنه همه بهش بدهکارند.
    36-وقت حرف زدن ایشون باید لال مونی بگیری و گوش بدی ،اصلا مهلت اظهار نظر بهت نمیده، بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم که لزومی نداره باهاش حرف بزنم یا سعی کنم نظرم رو بهش بگم، یا باید میگفتم چشم یا خودمو بزنم به بی خیالی
    37- دست به انتقادش بیسته. همیشه زیر ذره بین بودم که مبادا بعد تموم شدن این مهمونی یا این جمله ای که توی جمع گفتم به باد مسخره و انتقاد کشیده بشم، هیچکس رو تحسین نمیکنه به جز همون چند نفر انگشت شمار مورد قبول خودش( که از قضا خیلی هم آدمای بیخودی هستند)
    38- وجهه اجتماعی خوبی داره، برای کسایی که فقط ظاهرش رو میبینن یا برخورد کوتاه و اندکی باهاش دارن باور این حرفای من سخته.
    39- این خیلی مهمه : همیشه بهم میگه اگه اون کاری که من میگم رو بکنی همه چی بهت میدم و توی باران نعمت غرق میشی.(البته من نباید برای خودم نظری داشته باشم) و دائما و در هر فرصت ممکن چیزهایی رو که میتونستم داشته باشم اما ندارم رو بهم یادآوری میکنه و میگه " اگه فلان کار رو که من گفتم میکردی، الان اینو داشتی ها !!!!! "
    40- لذت میبره که احساس افسوس رو درت القا بکنه و عاشق اینه که دیگران بهش اظهار ندامت بکنن.
    41- از فرق سر تا نوک پا رو مسخره میکنه. مثال : کم پشتی موهام، رنگ لاکام، رنگ و طرح لباسام، کفشام،جورابام، طرز راه رفتن، نحوه خندیدن،پوست، بدلیجاتم، کارم، همکارام، خونه مون، محله مون، ماشینمون، پدر و مادرم، خواهر و برادرام، و اون چیزی که یه جوری به من و خونواده م مربوطه، از طرفی : قیافه، کار، خواهراش ، خونه زندگیشون اعم از پرده ها،لوسترا، نرده ها،سرامیکها،اسباب اثاثیه،لباسا،محله و الالخصوص پدرش توی این دنیا تکه!!!!!!
    42- ریز ریز رابطه مون و حرفامون رو به مادرش منتقل میکنه و ای کاش که مادر عاقلی داشت. به شدت خاله زنکه و چشمش به دهن مادرشه.

خوب اینا مربوط به زمان حالشه، اگه کارشناسای محترم سوالی در رابطه با گذشته ش و کودکی و نوجوانیش هم دارن ازم بپرسن لطفا. که البته هیچ گذشته درخشانی نیست و پره از فراز و نشیب و دعوا و مرگ پدر و .....

2. 4 کاربر از پست مفید maryam1363 تشکرکرده اند .

maryam1363 (سه شنبه 11 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)