سلام دوست عزيز...
خوشحالم كه ميخاي قدم در راهي بزاري كه بيش از همه موجب ارامش وسعادت خودته!
حقيقت اين كه من تجربه ي بخشيدن همسرم و صد البته خودم رو در موضوع ديگه اي(كه براي من كم ازخيانت نداشت) دارم!اما قبل از هر چيز بايد چندموضوعو از باب دوستي بهتون بگم:
1.وقتي بحث بخشش پيش مياد اينو بايد از اطمينان به اين كه اون فرد اون كارو بازم تكرار ميكنه يا نه بايد جدا كرد.در حقيقت هيچ تضميني نيست كه بشه به هيچ آدمي روي كره زمين اطمينان صد در صد داشت!اما بايد حاضر به اعتماد بود(خانم آني پستهاي زيادي در اين مورد داره،بگرد پيدا كن وبخون)
2.پس به اين ترتيب چرا بايد بخشيد؟به نظر من ميبخشيم چون احتمال خطا كردن براي هر آدمي وجود داره،حتي خود من وشما هم ازاين اصل مبرا نيستيم،ميبخشيم تا روح خودمونو از چنگال ناراحتي،ياس ونااميدي رها كنيم،چون تمام زندگي مثل يه رود در جريانه و اين اشتباهات مثه قلوه سنگهاي توي راه اين رود،تاحالا هيچ رودي روديدي كه از برخورد با يه قلوه سنگ از حركتش وايسه؟
3.با توجه به دونكته ي بالا همسرتو ببخش،اما ريشه يابي مشكل يادت نره،با كمك مشاور مجرب سعي كن تا مشكلات خودت،همسرت وزندگي مشتركتو ريشه يابي كني،تا درصد احتمال خطا رو كم وكمتر كني.
4.من به شخصه وقتي همه ي سنگا مو باخودم واكندم،يعني از نظر غقلي هم به اين نتيجه رسيدم كه بايد ببخشم از مراقبه بخشش كه آقاي sci بهم گفته بود استفاده كردم،اينم لينكش
http://www.hamdardi.net/thread-16935-page-4.html
5.يك موضع ديگه كه بايد در پس ذهنت بهش فكر كني اين هست،ما به عنوان يك انسان(صرف نظر از نقشي كه توي زندگي مشترك داريم) موظفيم كار درست رو انجام بديم،معمولا هم انتظار داريم كه كار درستمون توي زندگيمون بازتاب داشته باشه،خوب اين موضع كاملا منطقيه!اما گاهي بايد نتايج وبازتابهاي اين كار درست رو بسپاريم به دست خدا...خانم بالهاي صدافت در تاپيكم خيلي خوب اين موضوعو شرح دادن،بخون....اينم لينكش
http://www.hamdardi.net/thread-25013-post-233352.html#pid233352
6.و اما نتايج اين بخشش...براي خودمن قدم بزرگي بود به سمت انسان بهتر شدن،بايددريچه ي نگاهت رو يه كم دورتر بگيري،زندگي مشترك خوب،همسر خوب همه وهمه مهمه...اما اصل نيست،اصل اينه كه آدم بهتري بشيم،به سمت خدايي شدن قدم برداريم،اگه با اين ديد بهش نگاه كني (نه تنها دراين مورد بلكه همه ي كارهات تو زندگي)خداوندآرامشي در دلت قرار ميده كه تا نچشيش نميدوني چقدر خوش طعم وماندگاره.
برات آرزوي موفقيت ميكنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)