برادر عزیز
میدونم گفتی کسی براتون نظر نذاره اما میگی خدا کجاست؟ بهت می گم!
درد عشق رو می فهمم چون روزی خودم عاشق بودم. پس خوب درکت می کنم. من 1 سال طول کشید تا تونستم
احساساتم رو تعدیل کنم و حال و روزی آشفته داشتم. پس حال شما رو خوب می فهمم.
اما میخوام یک چیزی بگم که خوبه بهش فکر کنی. خوب خوب!
میدونی چرا خدا گفته حریم ها رو رعایت کنین و با هم دوست نشین؟
چون میدونسته که چطور زن و مرد از لحاظ عاطفی بهم وایسته میشن و برای همین ، برای اینکه شما و یاسمین
آسیب نبینین و احساسات پاکتون این طور لطمه نبینه و اذیت نشین مثل حال امروز شما و یاسمین ، برای همین
آدمها رو از این روابط قبل ازدواج منع کرده تا بعد از ازدواج ، احساسات رو بدون هراس به پای عشقشون بریزن و نگران
جدایی از عشقشون نباشن.
پس اون وسطای راه کمی راه رو اشتباه رفتی و این دوران فراقی که داری تحمل می کنی به واسطه ندیده گرفتن
خودت و یاسمین و احساساتتون هست و هدایت صحیحش به شکل منطقی.
خدا شما رو می بینه و صدات رو میشنوه اما این خود شما هستی که باید اراده کنی که بلند شی و محکم بایستی
باید با اتباط باهاش خودت رو قوی کنی. خیلی قوی. همین که شما الان هستی و آرومتر از روزهای اولی نشون
دهنده اینه که خداوند مراقب شماست و به فکرته و بهت صبر داده.
توصیه هایی که در پست قبلیم کردم بسیار برای شما مفیده.
گذشت زمان مرهم خوبی برای شماست. سعی کن توی دوران انتظار ، بهتر ، عاقلتر ، قوی تر و محکم تر بشی تا
روزی که شایط مساعد شد برای ازدواج شما و یاسمین اون از دیدن شما و صلابتت خوشحال بشه.
اون چهله گری رو شروع کن تا تاثیرات فوق العادش رو ببینی.
راستی برای صبور بودن سوره "والعصر" رو زیاد بخون و برای آرامش و صبر خودت و یاسمین دعا کن!
مطمئن باش اون مصلحت ما رو بهتر میدونه و اگر بهت چیزی رو نمیده یا دیر میده برای اینه که دوستت داره و صلاحت
و میخواد. امیدوارم روزهای خوب به زودی دوباره در زندگیت شروع بشه و با حضور خدا در زندگیت ، زندگیتون بسیار
زیباتر بشه.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)