سلام مژگان جان
اگه تصميمت رو براي تبريك گفتن گرفتي و الان فقط دنبال گرفتن تاييديه از ما هستي كه هيچي....
اما اگه هنوز تصميم قطعي نگرفتي و براي راهنمايي گرفتن اينجايي، بايد بگم:
به عنوان يه دوست كه متاسفانه مثل شما تجربه سختي هم داشته، بهت پيشنهاد ميكنم كه تولدشون رو بهشون تبريك نگين
ياداوري اين قضيه كه هنوز به يادش هستين هيچ نتيجه خاصي رو براي شما به همراه نمياره.... يه مرد مثل ما خانوم ها با شنيدن اين جملات و اينكه بفهمه هنوز يه خانم به يادشه احساساتي نميشه و اشكش در نمياد....
تنها اتفاقي كه احتمالا واسش پيش مياد اينه كه بگه: ""من چه قدر باحالم كه اين هنوز دنبالمه "" و احساس غرور بهش دست ميده...
**** اگه دنبال يه رابطه رسمي با ايشون هستين و فكر ميكنين با اين تبريك ايشون تغيير راي ميدن و ميان خواستگاري سخت در اشتباهين ((من اين راه رو تجربه كردم))
****اما اگه دوباره دلت هواي يه رابطه بي تعهد رو كرده و ميخواي دوباره چند صباحي باهاش باشي، مختاري كه هر كاري بكني ...((و فقط بدون كه اين وسط دوباره توئي كه ضرر ميكني))
****و اما اگه هيچ كدوم از موارد بالا مد نظرت نيست و فقط ميخواي همين طوري بهش تبريك بگي كه يه كاري كرده باشي، بازم من ميگم اين كار رو نكن، چون اون آقا بد برداشت ميكنه و تو خودت رو كوچيك ميكني... غرور واسه يه زن خيلي زيباست... اين رو يادت نره عزيزم
چيزي كه مسلمه اينه كه اين آقا اگه راغب بود به ادامه رابطه شما رو از خودش دور نميكرد و حداقل تلاشي براي راضي كردن خانواده اش ميكرد... نه اينكه زل بزنه تو چشماي شما و بگه: مخالفن .... اگه هم واسش سخت بوده كه اين حرف رو به شما بزنه شايد فقط ترس از برخورد شما داشته و اينكه چرا تو اين مدت با احساساتتون بازي كردن، نه چيزه ديگه اي
شما با اين كارتون باعث نميشين كه اين آقا فكر كنن كه شما خيلي ""با گذشت و بخشنده اين""
بلكه با اين كار باعث ميشين كه ايشون فكر كنن: ""اصلا كار اشتباهي مرتكب نشدن و با احساسات شما بازي نشده ، بلكه از نظر شما عزييييييييييييييزترم شدن""
اگه اون هنوز شما رو از ياد نبرده باشه، خودش اقدام ميكنه... پس شما فرموشش كن ديگه... كسي كه مانع ازدواجتون شد اون آقا و خانوادش بود پس اگه بخواد تلاشي هم صورت بگيره بايد از طرف اون آقا باشه نه شما

...

علاقه مندی ها (Bookmarks)