خواهش میکنم
دوست من وظیفۀ منه که تجربیات و دانسته های خودمو برای کمک به شما مطرح کنم ولی حرفای منم ممکنه کاملا درست نباشه چون من کاملا شرایط شما رو نمیدونم که
بدونید که این شمایید که مسئولید بخونید و فکر کنید
خیلی خوبه که میخواین در این زمینه مطالعه کنید به من که خیلی کمک کرد
ببینید به نظر من برادرتون زندگیشو برای جلب توجه والد خودش و والدین گذاشته حالا میخواد به طور مستقیم به شما و دیگران و به طور غیر مستقیم به خودش ثابت کنه که کاری که کرده درست بوده
قطعا خیلی از کارایی که ایشون بهتون توصیه میکنن درست هستش نباید به حرفاشون واکنش احساسی نشون بدین وقتی که یه راهکاری میدن همون موقع چون احتمالا روش حساسین بهش فکر نکنین ولی یادداشتش کنین و بعدا بهش فکر کنید و با فکر خودتون و مشورت کسانی که تجربه دارن (به جز افراد خونواده که رو حرفشون حساسین) تصمیم بگیرید اونموقع اگر که تصمیم گرفتید به خاطر حرف برادرتون هرگز عوض و ارزشیابیش نکنین
دوست من سعی کنید که ازشون دور باشید اگه تو اتاقن از اتاق برید بیروننوشته اصلی توسط bartar_fekra
فقط سکوت کنید چون هر چی که با هم کل کل کنید اوضاع بدتر میشه
اگر بهتون فشار میاد سعی کنید که اینا رو برای خودتون بنویسید
با دوستاتون درد دل کنید
همیشه یادتون باشه که هر چقدرم که بد عمل کنید تا وقتی که به کسی ضربه نزدید کسی حق نداره تحقیرتون کنه بیشتر به خودتون حق بدید که میخواین خودتون باشین
بازم تأکید میکنم حرفاشونو بشنوین و در لحظه روش فکر نکنین فقط یادداشت کنین و بعدا به عنوان یه راهکار روش فکر کنید اینجوری از دستی که احتمالا برای سیلی به سمتتون دراز شده نوازش میبینید و نتایج خوبی رو به دست میارید
ببینید یه حقیقتی هست و اون اینه که رفتار خانواده روی میزان شادی انسان اثر داره و نمیشه این اثر رو انکار کرد! نمیشه من بگم که براتون مهم نباشه که خونواده ای که باهاشون زندگی میکنین چه فکری در مورد شما دارن
ولی مسئله اینجاست که شما دارین بر اساس حرف اونا خودتون رو میسنجید و این چیزیه که نباید اتفاق بیفته
وقتی که مطالعه کنید و خودتون رو قوی کنید اول تأیید و محبت خودتون و به مرور تأیید و محبت دیگران رو جلب خواهید کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)