به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

RE: اختلاف با خانواده همسر (پاسخ های مدیرهمدردی و سایر کارشناسان)

بعد از ازدواج برادر و خواهرانم انتظار زندگي زير يك سقف را با مادرم دارند

باسلام از ابتداي بلوغم به دليل شرايط موجود و فوت پدرم با مادرم به تنهايي زندگي مي كردم تا اينكه فكر ازدواج به سرم زد ولي بعد از ازدواج برادر و خواهرانم با مخالفت هاي شديد انتظار زندگي زير يك سقف را با مادرم دارند و اين مشكل به نحوي زندگي من و همسرم را دچار مخاطره كرده است چه كاري انجام بدهم؟
    مدیر همدردی
    سلام حسین سیدین
    وقتی شما ازدواج می کنید یک خانواده مستقل تشکیل می دهید و هیچکس نمی تواند در زندگی خصوصی شما دخالت کند. و این شما هستید که محترمانه نباید چنین اجازه ای بدهید.
    البته راه های قابل انعطاف مثل راهی که honarmand (اگر مي توانيد خانه ايي تهيه كنيد در دو طبقه مجزا يا در نزديكي هم تا به اين شكل هم به مادرتان رسيدگي كنيد هم به زندگي خود برسيد) پیشنهاد داده است می تواند موثر واقع شود. در این خصوص باید با مادرتان هماهنگی بیشتری داشته باشید. و به او اطمینان بدهید که همیشه حامی او خواهی بود.
    اینطور خود مادرتون می تواند مانع دخالتهای افراطی بقیه خانواده شود.
    فراموش نکنید راه های سختگیرانه و برخورد با آنها مفید نیست. اما این به معنای تسلیم شدن نیست. بلکه نیاز به درایت دارد.
    لذا به جای بحث ، در عمل روش استقلال را پیش بگیرید. اما در کلام روش حمایتی از مادرتون را به صور مختلف به دیگران القاء کنید.
    __________________________________________________ ______________________________

شکاک،دست بزن داشتن

با سلام:
    من مدت 2 سا نامزد بودم و چون با هم دوست بودیم دیگران به زور موافقت کردند و شوهرم بسیار مشتاق به ازدواج با من بود.3 سال در خا نه ی خودمان هستیم چون با مادر شوهرم قهر بودیم عروسی نگرفتیم و من به خاطر علا قه ی زیاد به شوهرم و اعتماد به او همه ی این شرایط را قبول کردم وبعد از ازدواج نگذاشت برم سر کار و بسیار شکاک است نمی گذارد خودم به تنهایی از خانه بیرون بروم . خیلی زور گو است فقط باید حرف او عمل شود والا روزگارم را به هر نحوی سیاه می کند به طرز فجیعی دست به زن دارد شده منو بکشه ولی من باید اونکاری که می خواهد را انجام بدم
    ولی دوستش دارم نمی تونم طلاق بگیرم از خودکشی هم خیلی می ترسم در ضمن روی گفتن این مسائل را به بزرگترهایم ندارم فقط با ارامبخش اروم می شم در ضمن من منرجم زبان هم هستم . به مسایل مذهبی هم خیلی پایبندم .شوهرم فقط به خوانواده اش اهمیت می دهد حتی اگر شده منو زیر پاش له کنه و من از مادر شوهرم به اندازهی له کردن من زیر پایش.
    الان 25 سالم و شوهرم 28 ساله است بسیار مذهبی است
    مدیر همدردی
    سلام sam1314
    شما توصیفاتی در مورد مسائل خود کرده اید، اما دقیقا سئوال خود و انتظاری که داری مطرح نکرده اید.
    اما اگر می خواهید این اختلافاتتون را کم کنید توصیه می کنم مقاله«چگونه زن و شوهرها اختلاف خود را حل کنند » را مطالعه کنید. اگر باز هم سئوالی داشتید در خدمتم.

http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1416

2. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 01 مهر 91), فرشته مهربان (شنبه 05 اسفند 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)