سلام الهام خانم من یه تاپیک چند روز پیشا به نام "قد کوتاه اخه چرا خدا گذاشتم" قدمم 168 و کوتاهم پس من دیگه باید برم بمیرم چون هیچ دختری ازم به خاطر قدم خوشش نماد اگه اینجوری باشه همون میخام نیاد.. حرفای دوستانم تا حدود خیلی کمی روم اثر گذاشت ولی دیشب با دوچرخه یه تصادف وحشتناک کردمو و مرگ به چشمام دیدم ولی خدا خواستو چیزیم نشد از اونموقع به بعد نظرم به زندگی عوض شده اخه چرا باید ادم دو روز دنیا رو به خاط مسایل بی ارزش از دست بده به نظر من تو هیچ مشکلی نداری هیچ راست میگم من یه پسرم و همیشه ارزو دارم با یه دختر با مشخصات شما یعنی شونه های پهن ازدواج کنم چون هر چی تنومند تر باشی لباس تو تنت بهتر وامیستهدرضمن شما قد متوسطی دارید و وقتی شونه هاتون پهنه یک فاکتور ایده ال به حساب میاد چون اگه قدت بلند بود ظرافتتو از دست میدادی.... وای اینو جدی میگم خوش به حال اون پسری که میخاد باهات ازدواج کنه چون تو ذهنم که تصور میکنم همونی هستید که من در اینده دنبالش میگردم یهنی یه تیپ اسپورتو و ورزشکاری... اینو بدون رفتار دیگران با ما بازتاب فکری خودمون نسبت به خودمونه من تو دانشگاه صبا که بلند میشم (این چندین بار امتحان کردم) اگه جلوی اینه برمو اون روز به نظرم زشت بیام همه بهم میگن چقدر زشتی ولی اگه به خودم انرژی بدم قضیه بر عکس میشه چون از نظر متافیزیکی انسانها دور خودشون حاله های انرژی مثبت و منفی دارن که نامرییه پس سعی کن از خدا ممنون باشی به خاطر همه چیزایی که بهت داده درضمن اگه زشت ترین ادم دنیا روی کره خاکی باشی وقتی با عشق زندگی کنی و مهربون باشی همه دوست دارن

درضمن شما قد متوسطی دارید و وقتی شونه هاتون پهنه یک فاکتور ایده ال به حساب میاد چون اگه قدت بلند بود ظرافتتو از دست میدادی.... وای اینو جدی میگم خوش به حال اون پسری که میخاد باهات ازدواج کنه چون تو ذهنم که تصور میکنم همونی هستید که من در اینده دنبالش میگردم یهنی یه تیپ اسپورتو و ورزشکاری... اینو بدون رفتار دیگران با ما بازتاب فکری خودمون نسبت به خودمونه من تو دانشگاه صبا که بلند میشم (این چندین بار امتحان کردم) اگه جلوی اینه برمو اون روز به نظرم زشت بیام همه بهم میگن چقدر زشتی ولی اگه به خودم انرژی بدم قضیه بر عکس میشه چون از نظر متافیزیکی انسانها دور خودشون حاله های انرژی مثبت و منفی دارن که نامرییه پس سعی کن از خدا ممنون باشی به خاطر همه چیزایی که بهت داده درضمن اگه زشت ترین ادم دنیا روی کره خاکی باشی وقتی با عشق زندگی کنی و مهربون باشی همه دوست دارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)