الهام جان unknownGirl خیلی خوب راهنمایی کردن.به نظر من نظرشون خیلی دقیق و درست بود.
(راستی unknownGirl منم اون داستان دوریان گریو شنیدم.فیلمشم دیدم)
عزیزم قبول دارم عمل کردن به این حرف ها خیلی سخته و کار هرکسی نیست.هیچ کس نمیتونه ادعا کنه من به نظر دیگران اهمیت نمیدم چون همه ی ما تو اجتماع زندگی میکنیم و محاله کسی در مورد ما صحبت نکنه.
ولی به چه قیمت باید به حرف های همه توجه کنیم.به قیمت نابود کردن زندگی خودمون؟
همه ی کسانی که از ما انتقاد و یا تمجید میکنن تو زندگیه ما مسافرن و هیچ تاثیری نمیتونن در زندگیه تو داشته باشن.
در آخر فقط تو میمونی.خیلی وقت ها حتی خانواده هم نمیتونه بهت کمک کنه.فقط خودت باید به فکر خودت باشی.
فقط مهم اون کسیه که تو رو به عنوان همسر بپذیره.
ظاهر برای همه عادی میشه مهم معلومات و مهارت و شخصیت افراده که همیشه مورد توجه.ولی ظاهر فقط در لحظه ی اول به چشم میاد.
اگر زیباترین فرد روی زمین هم باشی اگر کارت رو درست انجام ندی هیچ کس نمیگه چون تو خوشگلی اشکالی نداره.
بعدشم خانومی همون طوری که تو پست 2 هم گفتم شونه های پهن اصلا عیب نیست.عزیزم به کسایی یه عیبایی دارن ولی باز با اعتماد به نفس تو اجتماع فعالیت میکنن و از من و شما هم بسیار موفق ترن.
باز اگه خیلی نگرانی میتونی با یه طراح لباس یا یه آرایشگر صحبت کنی و نحوه ی لباس پوشیدن و موهاتو تغییر بدی.
این که میگم واقعا موثره.اگر دقت کرده باشی اکثر بازیگرا و مانکن ها قبل اینکه تو این حرفه بیان خیلی ظاهر معمولی و حتی عیب و نقص هایی داشتن. ولی به کمک مشاورای زیبایی و طراحای لباس چهره و استایل واقعی خودشونو پیدا کردن که الان به خانم های بسیار جذابی تبدیل شدن.
الهام جان هرچقدر هم دیگران به تو بگن تا زمانی که خودت نخوای هیچی درست نمیشه.
یکم فکر کن به چه قیمتی اینقدر به خودت عذاب میدی؟تو الان توی بهترین سالای زندگیت هستی که اگر از دستشون بدی هیچ وقت برنمیگردن.
من و بقیه ی دوستان نمیخوایم خدایی نکرده روزی افسوس این روزا رو بخوری و به مشکل الانت بخندی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)