با سلام...
دغدغه ي ذهني شما كاملا به جا ودرسته،در حقيقت به نوعي حق شماست كه در ازاي زحمتي كه ميكشيد نتيجه اي هم ببينيد.
و صد البته بايد در اين مورد با همسرتون صحبت كنيد.
اما...
من كه پستهاي شما روخوندم،و خودمو جاي همسرتون گذاشتم ديدم كه اگه همسرم با اين لحن ازم درخواست ميكرد خيلي ناراحت ميشدم واصلاتن به خواسته اش نميدادم!
اگر ميخايد گفتگوتون اثر بخش باشه بايد حتما حتما به اين موارد توجه كنيد وازشون استفاده كنيد:
1.قبل از گفتگو به همسرتون بگيد كه ميخايد در مورد چيز مهمي باهاش صحبت كنيد ويه جورايي براش وقت تعيين كنيد.نه اين كه مثلا در حاليكه داريد تلويزيون نگاه ميكنيد،يا رفتيد توي تخت يه دفعه شروع كنيد.
2.در حين گفتگو حتما به چشمهاي همسرتون نگاه كنيد.به واكنشهاي صورتش(ميميك) دقت كنيد و خودتون هم با حالت كاملا مسلط والبته به نوعي كه نشون بديد به همسرتون اعتماد داريد(مثلا دستاشو بگيريد) باهاش صحبت كنيد.
3.حواستو باشه كه بايد حتما اعتبار سازي كنيد.هم در حين اين گفتگو هم روزهاي پيش از اون.به اين مفهوم كه نشون بديد كه تلاشهاي همسرتون رو هم ديديد وقدرشناسش هستيد.مثلا عنوان كنيد من از اين كه ظرف اين مدت كوتاه با تلاشهاي تو تونستيم خونه ي بهتري بخريم خوشحالم وبهت افتخار ميكنم.يا از اين كه ماشينتو براي خريد خونه فروختي ازت ممنونم و...
4.از كارهاي خوبيهم كه همسرتون كرده وشما روخوشحال كرده ياد كنيد،مثل اين كه روزي كه گفتي برات ماشين ميخرم خيلي خوشحال شدم،احساس باارزش بودن كردم.
5.حواستون به لحنتون باشه،همراه با عصبانيت يا ناراحتي حرف نزنيد،قاطع باشيد اما ملايم ولطيف.احساسات منفي رو بيان نكنيد،خواسته هاتونو بگيد اما بدون ذهن خواني وپيش فرض!مثل اين كه بدجنسه،يا همه چيو واسه يخودش ميخاد، وخيلي حواستون باشه كه به هيچ عنوان اينا رو به زبون نياريد.
6.كاملا مشخص كنيد كه چقدر از سهم خونه رو با توجه به پولي كه در اختيارهمسرتون گذاشتيد ميخايد،دو دنگ،سه دنگ،همه اش؟من كه تاحالا متوجه نشدم منظورتون چقدره،همسرتون بايد دقيق بدونه كه منظوره شما چيه واونم فقط از طريق شما ميسر ميشه.
7.بعداز اتمام گفتگو سريع منتظر جواب نباشيد،اجازه بديد ايشون هم در مورد اين تصميم حتي چند روز فكر كنه.
پ.ن:چه 1يش از گفتگو و چه يش از اعلام تصميم گيري نهايي از جانب همسرتون به شدت از ذهن خواني(مثله اين كه قبول نميكنه،منو به حساب نمياره،بقيه واسه زناشون چي كار كردن ولي شوهر من... و غيره اجتناب كنيد.
پ.ن2:بههيچ عنوان چه زباني وچه در فكرتون همسرتونو با مرداي ديگه مقايسه نكنيد وهرگز هم اين موضوعوبيان نكنيد.
پ.ن3:ميشه باهم بنگاه نريد وقولنامه فقط به نام همسرتون باشه اما پشت قولنامه بايد ذكر بشه كه فلان مقدار ازاين خونه قراره در سند به نام شما زده بشه.هزينه اش هم تفاوتي نداره.
موفق باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)