[quote=صبا_2009]
سلام آسمان آفتابی عزیز
این ایرادهایی رو که شوهرت گفته هم خودت قبول داری ؟بیشتر سر برنامه ریزی نکردن ، درست صحبت نکردن من درجمع خانواده اش ، نظم و انظباط، پیشرفت نکردن من ،بحث میکنه
یعنی اهل برنامه ریزی نیستی؟ شوهرت توقع داره تو چه کارایی برنامه ریزی کنی ؟ شما معمولا کجاها ضعیف عمل میکنید؟
تو جمع خانواده همسرت خوب صحبت نمیکنی؟ یعنی همه جا خوش صحبتی فقط پیش اونا نه؟
تو خونه شلخته ای یا اینکه خونه ت نا مرتبه؟
منظور شوهرت از پیشرفت نکردن چیه؟ تو چی پیشرفت نمیکنی؟
شوهرت تو این مواردی که گفتی خودش چطوره؟
خودت چقدر با شوهرت در این موارد موافقی؟
سلام صبا جان
بعضی موارد رو قبول دارم .
چرا من اهل برنامه ریزی هستم ولی اون دوست داره در موردش صحبت کنه ولی من اینطور نیستم، من توی ذهنم بهش فکر می کنم .شوهرم خیلی به خودش توی انجام برنامه ها سختی میده ولی من به خودم زیاد سختی نمیدم و راحت زندگی میکنم ولی او مثل یه معلم سخت گیره خیلی ایراد میگیره.چون من شاغل هستم معمولا 2 به بعد خونه هستم شوهرم دوست داره من مثلا بشینم کتاب بخونم وقتی بهش میگم من خسته هستم میگه تو نمی خوای پیشرفت کنی .
شوهرم بیشتر میخواد کارهای روزمره و کارهای که باعث بیشرفت علمی هر دو مون میشه برنامه ریزی کنم شوهرم الان داره میخونه برای کنکور ارشد .
در مورد صحبت کردن برمیگرده به دوران عقد ، شوهرم هرچی خانوادش در مورد من میگفتن میامد به من میگفت واین باعث شد من نسبت به اونها بد بین بشم و فکرشو کن توی جمعی بخوای صحبت کنی که فکر می کنی تورو اصلا قبول ندارن و جاریمو قبول دارن اون وقت که یه عکس العمل از اونها رو منفی مگیری .
نه من مرتب هستم این خونه است که وقتی من نصف روز نباشم نامرتب میشه .
شوهرم خودش خیلی منظمه و هیچ وقت شلخته نیست مثل اینکه توی ذهنش چیزی به عنوان شلختگی معنا نداره مثلا من بعضی وقت ها خسته هستم که مرتب کنم ولی اون میگه همیشه باید تمیز باشه .
شوهرم سعی میکنه ارشد قبول شه از نظر کاری با عمل روز جلو میره شاید در مورد مدارس هوشمند چیزی شنیده باشین شوهرم دوره آموزشی برگزار کرد و چیزی رو آموزش داده که الان کنفراسش در آمریکا برگزار میشه.
شوهرم سخت گیره و من نقطه مقابل اون . البته شوهرم میگه که به خاطر وجود من و پیشرفته نبودنم اعتماد به نفسش پایین آمد
من یه کم توضیح دادن یه موضوع برام سخته نمیدونم به خاطر این لبتاپ که حروفش فارسی نیست یا من بیانم خوب نیست به هر حال اگه موضوعی رو خوب جواب ندادم بفرمایید تا بیان کنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)