فرشته جان میشه بگید خواستگاری یعنی چی؟
وقتی دو خانواده باهم در مورد ازدواج فرزندانشون باهم به توافق رسیدن و مرحله ی شناخت روحیات رو به عهده ی خود فرزندان گذاشتن(البته با نظارت دورادور) این به معنی خواستگاری خانواده ی پسر نیست؟حتما باید مهریه مشخص بشه که خواستگاری رسمی باشه؟
در خانواده ی ما رسم بر این نیست که مراسم عقد و عروسی جداگانه برگزار بشه.
این حالت آشنایی ما مثل دوران نامزدی میمونه و درصورت اعلام موافقت ما مراسم عقد و عروسی در اولین زمان ممکن برگزار میشه.
من از همه لحاظ این آقا رو از لحاظ پایبندی به اصول اخلاقی و پاک بودن تایید میکنم.
به خودم اطمینان ندارم که آیا میتونم هسر ایده آل ایشون باشم یا خیر؟
اگر هم از دوستان میخوام در مورد این رفتارهای مورد پسند آقایون که با شیطنت ظریف زنانه همراهه راهنماییم کنن به این معنی نیست که بخوام برم این رفتارها رو اجرا کنم فقط میخوام بدونم به روحیاتم میخوره یا نه؟میتونم در آینده اینجور رفتار کنم یا نه؟
گفتم تمام ملاقات های من با این آقا در مکان های عمومی بوده و در حد چند ساعت بوده.چون شنیدم برای این که بخواهید همسر آینده تونو بشناسید با اون در اماکن عمومی حاضر بشید.
در مدت این یک سال ما فقط یک بار در هفته ی پیش ملاقات حضوری داشتیم.
با وجود اینکه من چهار سال در یک شهر دیگه تنها زندگی میکردم هیچ وقت به خوذم اجازه ندادم از اطمینان پدر و مادرم سواستفاده کنم.این آقا هم هیچ وقت نخواست که به آپارتمان من بیاد.با و جود صحبت های صمیمی که تلفنی باهم داشتیم.
فرشته جان من در اون حدی نیستم که از شما انتقاد کنم.ولی بهتر نیست به جای دادن جواب های کلیشه ای با بیانی تلخ که همه ی ما اون ها رو ازبر هستیم.سعی کنید با رفتاری صمیمانه و بیانی شیرین جواب های منطقی که موافق شرع و عرفه بدهید؟
من با مشاور حضوری صحبت کردم و به من گفت با زوج هایی که در زندگی موفق هستند به خصوص خانم ها مشورت کن که چگونه در ارتباط های اجتماعی با همسرانشان برخورد میکنن و از تجربیات آنها استفاده کن.
من به همدردی اومدم جون فکر میکردم اینجا محیطی صمیمی و دوستانه است.
وگرنه میتونستم از تجربیات دوستانم با دوست پسرهایشان استفاده کنم.ولی اعتقاد دارم ارتباط با همسر با ارتباط با دوست پسر فرق داره.








علاقه مندی ها (Bookmarks)