نوشته اصلی توسط
نیما فلاح
اصرار خانومم براش توضیح دادم و گفتم که این حرکت مادرت اشتباهه اما میگین پاسخ اون چی بود
تو هم پدر ما رو در اوردی انقدر مامانت مامانت کردی ول کن دیگه عین خاله زنکا برخورد میکنیمرد همش تو کار زنها نیست که تو اصلا نباید اینها رو مهم بدونی مادر من هیچ بی اخترامی بهت نکرده اگر میکرد من حتما میفهمیدم
با این جواب دیگه خودم جریان رو فیصله دادم تا اینکه کار به جای حساس تر نکشه
[/color][color=#4B0082]
میفهمم انتظار داشتین خانومتون بگه عزیزم بخاطر رفتار ایشون شرمنده ام .... اما شاید اصلا ایشون رفتار اشتباهی ندیده یعنی برخورد مادرشون که شما رو آزار میده به نظر ایشون عادی هست و شایدم ترجیح میدن شما با مادرشون خودتون رو هماهنگ کنید ... تصور کنید خانوم شما مکررا از رفتار خواهر یا زن باباتون شکایت کنند( به جا یا نا به جا) شما نهایت بهشون نمیگید پدرمو در آوردی تمومش کن خودتو باهاش هماهنگ کن لطفا؟؟!!! بهتره دیگه این گله ها رو پیش خانومتون نبرید و من هم با مینوش موافقم رفتار جرات مندانه رو درون خودتون تقویت کنید ...
راستی تا حالا از خانومتون خواستید که عزیزم من نمیگم از مادرت بد بگو و من هم بد نمیگم فقط میخوام من رو درک کنی ... یعنی شاید اگه با همسرتون از جنبه دیگه ای صحبت کنید درک کنه چه جنبه ای؟
ببینید شما همیشه از اون خواستین قاضی باشه بین شما و مامانش قضاوت کنه از حالا به بعد ازش بخواید دوستتون باشه و فقط به عنوان دوست شما حرفاتون رو بشنوه بهش بگین عزیزم من اونموقع حس بدی بهم دست داد میشه فقط حرفامو گوش بدی و درکم کنی نمیخوام چیز دیگه ای بشنوم و ....
به خدا من آدم مغروری نیستم اما دوستام همه به من میگن که تو از هر لحاظ از زنت سر تری هم قیافه هم تحصیلات هم سرمایه هم خانواده هم فرهنگ و ........... اما زنت و خانوادش سعی میکنن با این کارها خردت کنن و بهت بگن ما از شما سرتریم به عنوان نمونه وقتی من تو مصاحبه دکتری قبول شدم اون شب خواستم شام بدم اما مادر خانومم برگشت گفت من نمیتونم بیام میخواهم با همکارام شام بریم بیرون ........
به نظر من بهتره با این دوستات که اینطوری باهات صحبت مبکنند قطع رابطه کنی !! یعنی چی که به خودشون اجازه میدن فکرت رو در مورد خانومت خراب کنن!!! چه آدمایی هستند ها ...
البته قبول دارم گاهی آدما در برابر کسایی که از خودشون بالاتر هستند رفتار معکوس نشون میدن تا به طرف بفهمونند که چیزی نیستی یعنی اینقدر کوچیک کنند طرف رو تا بتونن ببیننش اما در مورد مادر خانومتون اینطور نیست مثلا اینکه نشون بده در مقابلت معذبم میخواد بگه چیم سره به تو؟؟؟ اما ممکنه حس حسادت نهانی نسبت به موقعیت شما وجود داشته باشه که شاید شاید برای پشرس نیست !!! اما من مطمئن نیستم!!!
حتی چند مدت پیش مادر زنم به من گفت که خیلی شانس اوردی دخترم خیلی از تو سر تره بعد شروع کرد راجع به خواستگاراش و موقعیتاشون صحبت کردن من مونده بودم بعد از 6 سال الان موقع این حرفهاست .....
شما قضاوت کنین این اژدها آیا انسانه
این حرف رو در قالب شوخی گفت یا جدی!!! چی شد که این حرف ها رو زدن !! شاید خیلی اطرافیان از موقعیت شما میگن و ایشون میخواد بگه دختر من هم کم نبوده و این طبیعی هست به نظر من ....
ایشون انسان هستند آخه مگه چیکار کرده؟؟؟ ممکنه دلخور بشی اما من منظوری ندارم دوست عزیز
فقط در حد سوال هست من 1مقدار زود رنجی رو در شما میبینم ... احساس میکنم شما خیلی زود از آدما دلخور میشید و این شاید بخاطر اینه که توقعتون از بقیه خیلی هست که شاید هم حقتون هست و در صورتی که توقعتون مرتفع نشه زود دلتون میشکنه و تحملتون در این قضیه کم هست البته من رو ببخشید چون مشابه شما پسر عمه خودم هست اینطور حدس زدم ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)