شاد جون سلام
اين مدت كه كمتر اومدم به تو هم فكر مي كردم
خانم گلم داري فقط و فقط خودت رو آزار مي دي كجا شنيدم؟!شايد يكي همين جا گفته اصلا شايد خودت گفتي به هر حال يادم نمياد ولي مطلب جالبيه كه من تكرارش مي كنم وقتي در مسير حركتت به يه سنگ بزرگ برخورد كردي سه تا راه داري:
1-برگردي و بگي كاري از من ساخته نيست
2-با تمام قدرت و نيرو اون سنگ رو هل بدي و از راه كنار ببري و اونوقت رد بشي و در اون صورت حتما انرژي زيادي رو از دست دادي و ممكنه در بقيه راهخ نيرو كم بياري
3-به راحتي سنگ رو دور بزني و به راهت ادامه بدي
اگه ناراحت نمي شي به نظرم تو هم مثل خيلي از ماها كه خودم هم يكي از اين گروهم داري راه دوم رو انتخاب مي كني...
با پدرش در نيفت
امروز روز مادره با همسرت برين كادو بگيرين و يه چيزي هم براي پدر شوهرت بگير و با روي خوش بهش بده حتي اگه اوناخم كرد و يه تيكه هم بهت انداخت بخند و بگو من شما رو دوست دارم يه مدت سعي كن بهش با محبت بدون چشم داشت عمل كني بالاخره يه روز كوتاه مياد
ببين خانمي بهش حق بده اون مي خواسته پسرش تمام و كمال به حرفش باشه و همسرت درمورد انتخاب تو اين كار رو نكرده و بدون خيلي هم براش سخت بوده پس الان پدر همسرت مي خواد تو رو مقصر بدونه تو هم بهش ثابت كن بهترين انتخاب همسر براي پسرش بودي وقت مي بره ولي نتيجه مي ده
اگه رابطه ات با مادر شوهرت خوبه شايد بتوني از اون هم كمك بگيري تازه تو الان هنوز عقد كرده اي شرايط خيلي متفاوت از زمانيه كه برين خونه خودتون
در مورد پول گرفتن از همسرت راستش من تا عقد كرده بودم هيچي از همسرم پول نمي گرفتم حتي براي خريد كادو براي پدر شوهر و مادر شوهرم از بابام مي گرفتم ولي تو كه همسرت مي خواد بهت بده قبول كن تا براي آينده به اين كار عادت كرده باشه وگرنه بعدا تو دردسر ميفتي!
قربونت برم خودت رو اذيت نكن
راستي روزت هم مبارك باشه
اين روز رو به همه خانمها و آقايون تبريك مي گم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)