به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 بهمن 94 [ 20:39]
    سطح
    44
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteran
    تشکرها
    100

تشکرشده 100 در 53 پست

Array

RE: شوهرم دست از دیدن فیلم ها و عکسهای مستهجن برنداشته. من چیکار کنم؟کمکم کنید.

http://www.hamdardi.net/thread-16522.html

شاید این تاپیک بتونه کمکت کنه به من که خیلی کمک کرد

دنبال این نباش که کامل فقط همش با تو باشه یا فقط به تو نگاه کنه این یه عادته که از مجردی داشته و سالها گریبانگیرشه

تو خوب سیرش کن و بهش فرصت نده که انرژی این کارها را داشته باشه اگر تو روابط با شما گرم و صمیمی هست و به نیاز شما توجه می کنه پس اینقدر بهش گیر نده چون این مشکلیه که اکثر مردان بهش مبتلا هستند حتا بعد از ازدواج و اگر دنبال اینی که کامل از زندگیت بره بیرون این مشکل نه نمیره با این همه تنوع با این همه عادت طولانی ای که شوهرت داشته نخواه ازش که فقط به تو نگاه کنه و به تو فکر کنه

اما اگر تو روابطتون سرد شده و مشکلی پیش اومده براش باید یه فکر اساسی کنیدمشاوره سکسوتراپی

با این همه آرایش ها و زنهای مختلفی که بیرون هست با این نوع پوشش ها ماهواره اینترنت ...هر آدمی ممکنه به گناه بره چه مجردش و چه متاهلش (البته منظورم همه نیستا آدمای پاک و متعهد هم زیاد داریم ولی شوهرای ما از اون دسته آدمها نیستند که فقط به زنشون نگاه کنند)ولی این به این معنی هم نیست که ما را دوست ندارند و میخوان یه روز طلاقمون بدن و برن با اونا
    اون فقط یه وسواسه یه عادته وسواس یعنی آدمی که دائم تمیز میکنه...آدمی که همش دماغش چشمش و یا ...دیگر اعضای بدنش را دستکاری میکنه
    یکی پوست صورتش را میکنه یکی موهاش را و یکی هم مشکل دیدن و وسواس و طمع بیش از حد وسیری ناپذیر به دیدن این جور فیلمها و عکس ها داره

تنها راهش اینه که خودت را همونجور که میخواد درست کنی و فقط خودت بهش برسی ولی اگر باز هم پاتکی به این قضایا زد کاریش نداشته باشی تشنج و دعوا و ...خشمک را زیاد میکنه و فردی که خشم زیاد داره و یا به نظرش همسر بد خلق و غرغرویی داره میره و خشمش را به اون طریق خالی میکنه
    پس فقط بهش محبت کن و اگر خطایی دیدی سخته میدونم سخته که به روش نیاری ولی سعی کن این کار را بکنی و اینقدر بهش محبت کنی و بهش برسی که اصلا براش جلو ه ای نداشته باشه و از چشمش بیفته

تو با منع کردن اون از این مسائل بدتر عطشش را به این قضایا بیشتر میکنی
    یه مدت بیخیالش شو کمتر بهش گیر بده و کمتر دعوا کن و وقتی محیط زندگیتون آرامتر شد یک مشاوره برید اول خودتون برید و بعد یک بار هم دوتایی کاری که من و همسرم انجام دادیم

البته شما دو سال بیشتر از زندگیتون نگذشته و برای همین هم اینقدر به همسرتون حساسی و اینقدر انرزی داری و دست و پا میزنی تا ترک کنه ولی بدون که اینهمه تلاش شما فقط نتیجه عکس داره همین و لاغیر

این را از منی که 7 سال دارم با یه مردی که تقریبا خصوصیاتش مثل شوهر شما بود زندگی میکنم بشنو و آویزه گوشت کن
    حقیقت تلخه ولی بهتر از دروغ شیرینه مطمئن باش مشکلت یا حل میشه یا کمرنگ میشه ولی اگر کامل حل نشد باز هم صبر کن باز هم محبت کن و سعی کن تا جایی که میتونی خودت نیازش را رفع کنی
    ولی خیلی هم به خودت سخت نگیر و خودت را اذیت نکن بهش بگو این کارش ممکنه بعدا رو قضیه بچه و باروریتون اثر منفی بگذاره

2. کاربر روبرو از پست مفید مادر تشکرکرده است .

مادر (پنجشنبه 13 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)