شب شکن
سلام.
ممنون از بابت وقتی گه گذاشتید و راهنمایی تون. همانطور که خودتون هم اشاره کردید در خارج از ایران شرایط خیلی متفاوته و مشکل. و البته برای شما که اقا هستید به نسبت بهتر هست، می تونید برید ایران کسی رو انتخاب کرده باش ازدواج کنید.
الیته برای من هم تشکیل زندگی اولویت هست اما بدست اوردن موقعیت phd هم به راحتی نبوده که ازش بگذرم! من که قبلا ابران بودم با موارد زیادی که برای ازدواج داشتم به نتیجه نرسیدم و الان چه تضمینی هست که من برگردم ایران و درسم و رها کنم و به نتیجه برسم، کما اینکه شخصا بیشتر از 1ماه واقعا نمی تونم ایران بمونم!
این مشکل نه تنها مشکل من بلکه خیلی از ایرانی های مجرد خارج از ایران هست. اقایونی که من دیدم راحت تر این مشکل رو حل کردن، یا مادرشون و یا دوست و اشنا کسی رو براشون بیدا کرده و تونستن ازدواج کنن. تو ایران هم که به هر کس بگی طرف خارج هست خیلی ها با کمال میل می بذیرن!
elahe عزیز،
من با برخی از نظرات شما موافقم اما آیا شما خودتون حاضر هستید که با کسی ازدواج کنید که هیج شرطی برای ازدواج با شما نمی ذاره و بگه من حاضرم باهان ازدواج کنم؟؟؟
یا اینکه بیاد خارج از ایران به واسطه ازدواج با شما و بعد نتونه کار بیدا کنه چون یا زبانش خوب نیست یا تحصصش چندان بالا نیست یا تو رشته اون در ان کشور کار نیست؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)