دوستای عزیزم ممنون از توجهتون
البته بهار جان، دوست من خیلی خیلی احساساتیه. جوری که واقعا این اواخر از احساساتی بودن بیش از حدش خسته شده بودم. اما مشکل من بیشتر تصمیم خودمه
گلنوش جان من همین طور که تا الان رو تصمیمم موندم بعدش هم خواهم موند. خدا رو شکر از این نظر به خودم مطمئنم و از این ترس ندارم که حرفاش منو وسوسه کنه و پا روی تصمیمم بذارم.
بعد از تموم شدن این 6 ماه هم دیگه باهاش دوست نخواهم شد. مهم ترین دلیلش هم جابجایی بین شهریه که ما داشتیم و دیگه با دوستم تو یک شهر زندگی نمی کنیم. البته شهرهامون نزدیکه ولی واقعا شرایطمون بعد از جابجایی ما دشوار شده بود و من دلم نمی خواد دوباره اون شرایط رو تجربه کنم. مخصوصا این که کلا از بلاتکلیفی خوشم نمیاد و خیلی هم تمایلی به دوست پسر داشتن ندارم. دیگه مسائل و مشکلاتی که دوستی ها برای دختر و پسر به وجود میاره جای خود داره. تاپیکی رو هم که معرفی کردید تا حدی خوندم و سرم سوت کشید.
الان دو تصمیم سر راهم هست که مرددم. یکی این که فکر می کنم دیگه دوستش ندارم و باید رابطه کاملا تموم بشه. حالا چه الان چه بعد از 6 ماه
دومی این که متاسفانه هنوز تردید دارم و پیش خودم میگم شاید دارم اشتباه می کنم. به خاطر همین فکر می کنم شاید بهتره بعد از تموم شدن این مدت بهش بگم دیگه نمی خوام باهاش دوست باشم و اگه می خواد بیاد خواستگاریم. اون موقع نظر خانواده ام رو هم می دونم. اما باز دو تا مشکل سر راهم هست. یکی این که من قصد جدی دارم از ایران برم و آدم واقعا نمی دونه با قرار گرفتن تو یه محیط کاملا جدید و با آدمهای جدید آیا هنوز من همون آدم سابق خواهم موند یا خواسته ها و علایق من هم تغییر می کنه. اونم با شرایطی که الان دارم و نسبت به دوستم سرد شده ام. اونوقت اگه قبل از رفتنم دوستم بیاد خواستگاری و خانواده ام هم خوششون بیاد، تکلیفم چی میشه. دوستم قبلا می گفت اونم حاضره بیاد ولی راستش چشمم زیاد آب نمی خوره (مخصوصا این که فکر می کنم اینجا دکتری هم قبول شده. مرحله اول که قبول شد ولی مصاحبه رو نمی دونم. از اطرافیان قبولی مرحله اولش رو شنیدم. من چون خیلی تو خط دکتری ایران نبوده ام اطلاع ندارم که نتیجه نهایی مشخص شده یا نه. دیروز هم تو حرفاش گفت تو این مدت چیزی راجع به من نشنیدی؟ اما من خودمو زدم به اون راه و طوری که نشون دادم اصلا کنجکاو نیستم گفتم نه. اونم دیگه ادامه نداد. ولی به نظرم راجع به قبولیش می خواست بگه). دوم این که با وجود سرد شدن من آیا اصلا جایی برای خواستگاری می مونه یا نه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)