سلام،
از همه دوستانی که وقت گذاشتند و پاسخ دادند صمیمانه متشکرم.
قبول دارم صحبت شما رو. تا حد زیادی حرفتون درسته.نوشته اصلی توسط bahar.shadi
فقط چیزی که کار من رو سخت تر می کنه، این هست که باز شما خودت می گویی "از بین این همه خواستگار". من حالا خواستگار ندارم که هیچی ()، ولی مشکل اینجاست که آدم باید چند مورد رو بشناسه و به خواستگاری برود و بعد بگوید که خب، من با اینها تفاوت دارم و هم کفو نیستیم. اون موقع تازه می رسم به اونجایی که شما الآن هستی :)
من دنبال دختری می گردم که: به خدا اعتقاد داشته باشه، به قرآن اعتقاد داشته باشه و نماز بخواند.نوشته اصلی توسط bahar.shadi
این 3 مورد برای من مهم هست. برایم مهم نیست که به همه احکام دین عمل کند. من حتی گفتم که حجاب سر هم برایم مهم نیست (البته لباس سبک هم نپوشد).
اگر هم چنین فردی مناسب باشد، مشکل پیدا کردن چنین دخترهایی ست...نوشته اصلی توسط bahar.shadi
کاش از نظر زمانی فرصت این کار رو داشتم. من سالی 1 ماه مرخصی دارم.نوشته اصلی توسط bahar.shadi
و خب حتی اگر کل این 1 ماه رو هم ایران بیایم، فوقش می توانم با یک دختر آشنا بشم. من که نمی توانم همزمان از چند دختر خواستگاری کنم
می دانید، یک مشکل این هست که من ایران که هستم، پیش پدرم هستم. و از طرف پدرم هم کمکی در راه ازدواج نمی توانم بگیرم. چون پدرم زیاد موافق ازدواج کردن من نیست! و همینطور با اشخاصی رفت و آمد دارد که مناسب من نیستند.
سوال اینجاست که چه کسی قرار است در ایران برای من دختر پیدا کند؟!
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
![]()

)، ولی مشکل اینجاست که آدم باید چند مورد رو بشناسه و به خواستگاری برود و بعد بگوید که خب، من با اینها تفاوت دارم و هم کفو نیستیم. اون موقع تازه می رسم به اونجایی که شما الآن هستی :)

علاقه مندی ها (Bookmarks)