سلام دوست گرامی
من تجربه شخصی خودمو میگم .در اکثر موقعیت های اینطوری رفتار خود شخص باعث ایجاد حساسیت های اینچنینی میشه .مساله سر اینکه خانم یا اقا بودن نیست .گاهی ما ناخواسته اینقدر تحت تاثیر یک نفر و عقاید و روش زندگیش قرار می گیریم که ناخود اگاه اینرا در زندگی شخصیمان منعکس می کنیم .یعنی نمی توانیم موقعیت ها و شرایط متفاوت را تفکیک کنیم ..این از کم تجربگی ماست .هر چه بزرگ تر و پخته تر شویم این رفتار را بیشتر می توانیم کنترل می کنیم .بعنوان مثال گاهی از بی تجربگی به همسرمان و یا شخص مقابلمان از نظرات و عقاید شخص دیگری صحبت می کنیم و ناخواسته ایجاد حساسیت می کنیم ..مثلا من زن برادری داشتم که مثل یک خواهر بزرگتر همیشه دوستش داشتم .برایم مهم بود که مثلا برای خرید عروسی ایشان هم باشد و نظرش لحاظ شود .در صورتیکه ما از لحاظ وسع مالی توانایی برآورده کردن سطخ نظر ایشان را نداشتیم و این همسر مرا و خانواده اش را شاکی کرده بود ..بطوریکه آنها روی روابط ما حساسیت زیادی نشان می دادند و اگر حتی نظر شخصی خودم را در جایی ابراز می کردم یا با چیزی مخالفت می کردم آنرا حرفها و نظرات همین خانم می دانستند...
اما اگر کمی سیاست داشته باشی این حساسیت مقطعی هست ..سعی کن مدتی از آن خانم خودت را دور نگر داری تا اطمینان شوهرت به خودت و زندگیت جلب شود ..بعدها کم کم می توانی همین رابطه را داشته باشی بدون اینکه کسی حساسیت نشان دهد ولی در مقطع کنونی سعی کن خیلی بی تفاوت باشی و اصلا موضع نگیری ..
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)