به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 بهمن 91 [ 19:45]
    سطح
    15
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    93

تشکرشده 94 در 42 پست

Array

RE: چگونه با ظاهر خود کنار بیایم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط baharKH
    دل سوخته، مصنوعی بودن رو در مورد شکرگزاری گفتم. گرچه در مورد اعتماد به نفسم هم همین طوره.
    در مورد دوستام باید بگم که واقعا دوستای خیلی خوبی دارم. البته یکی از دوستام همیشه با شوخی ایرادامو به رخم می کشه و حتی بعدش می گه که با این وضعیت شوهر گیرم نمیاد. (با این که از همه مشکلاتم به خاطر لباسایی که پیشش پوشیدم خبر نداره!) من هم همیشه به این شوخیاش خندیدم و حساسیتی نشون ندادم. ولی می دونم که حرفاش واقعیته. خیلی هم دوست خوبی برام بوده و خیلی جاها (حتی ناخواسته) کمکم کرده.
    (این چیزایی که در مورد این دوستم گفتم اصلا به این خاطر نیست که روی حرفش حساس شده باشم یا ازش دلگیر باشم. فقط چون دل سوخته عزیز اشاره کرد منم مطرحش کردم.)
    خب وقتی اعتماد به نفست از حالت مصنوعی بودن خارج بشه و واقعی بشه قطعا خدارو هم شاکر خواهی شد.
    خب این رفتار دوستت به طور نا خود آگاه رو اعتماد به نفست تأثیر می گذاره. به ظاهر شاید بگی می خندی و حساسیت نشون نمیدی. ولی گذشت زمان باعث میشه حرفاش واست سندیت پیداکنه و در ناخودآگاهت باورشون کنی. به نظرم اگه دوست خوبیه و دلت نمی خواهد رابطه تو باهاش کم کنی، اقلا یه جوری بهش بفهمون که دیگه ازین شوخی ها با تو نکنه. یا اگه به یه چیزی از ظاهرت ایراد گرفت خیلی با اعتماد به نفس بگو به این خوبی. بقیه باید از خداشون هم باشه که مثل من باشن. شاید اولش فکر کنی این حرف باعث میشه مسخره ات کنن. ولی وقتی دوستت اعتماد به نفس تو رو ببینه و متوجه بشه که تو خودتو دوست داری و از ظاهرت راضی هستی و اجازه نمی دی کسی اون رو به مسخره بگیره، کم کم از این حرفاش پشیمون میشه و دیگه ایراد تو رو نمی گیره. یا مثلا بهش بگی هر کی یکسری نکات مثبت و منفی داره و هیچ انسانی کامل نیست. مهم اینه که کاری کنیم نکات مثبت مخصوصا اخلاقی مون که دست خودمونه انقدر زیاد باشه که نکات منفی ظاهرمون که خیلی هاش دست خودمون نیست رو بپوشونه. یا مثلا اگه به شوخی بهت میگه هیچ پسری سمت تو نمیاد و باهات ازدواج نمیکنه بگو اگه پسری انقدر ظاهربین باشه و فقط ظاهر دختر براش مهم باشه همون بهتر که سمت من نیاد. چون من ارزش خودمو بالاتر از این می دونم که خودمو بازیچه دست پسری قرار بدم که فقط ظاهر منو می بینه. اینا رو خیلی نرم و دوستانه و همراه با اعتماد به نفس بهش بگو تا تأثیرگذار باشه و دیگه حتی با شوخی هم ایراداتو به رخت نکشه.
    این خیلی مهمه ها. واقعا شاید الان بگی نه حرف اون تأثیر نداره، اما مطمئن باش کلی در ناخودآگاهت تأثیر گذاره.

در ضمن ببین اعتماد به نفس واقعا چقدر تأثیر داره. آقای گلد با این که چشماش عسلیه که آرزوی خیلی از دختراس، به خاطر کمبود اعتماد به نفس فکر می کرده دوستاش مسخره اش می کنن و فکر می کرده هیچ دختری از ظاهرش خوشش نیاد. در حالی که واقعا رنگ چشم عسلی تو ایران خیلی طرفدار داره و من دخترایی رو می شناسم که آرزوشون بود شوهرشون چشم عسلی باشه تا بچه شون هم چشماش عسلی بشه.
    یا مثلا خود من که وقتی دوستام قدیما بهم می گفتن خوشگل فکر می کردم دارن مسخره ام می کنن.

2. 2 کاربر از پست مفید دل سوخته تشکرکرده اند .

دل سوخته (چهارشنبه 25 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)