ای دیگه اسممو روزی انتخاب کردم که خیلی از دعوایی که بین من و استادم پیش اومده بود دلم سوخته بود. اما الان دیگه نمی دونم چجوری باید تغییرش داد!
استاد من خوبه. فکر نمی کنم مثل اون استاده باشه. مخصوصا الان که بهم اطمینان داده دیگه ازم دلخور نیست.
ایشاا... که موافقت کنه استادم.
من استادم و عکس العمل هاشو کامل می شناسم. اونم دقیقا منو می شناسه. خیلی جالبه کاملا رفتاراش واسم پیش بینی شده است. با این که قبلا چنین جریاناتی بین ما نبود ولی وقتی داشتم زنگ می زدم می دونستم که یا مستقیم مخالفت میکنه یا این که طاقچه بالا می گذاره و میگه باید فکر کنم. این یعنی نشونه مثبت. یعنی استادم احتمالا می خواد قبول کنه. فقط قبلش می خواد قاطعیت و غرور خودشو به من نشون بده. الان هم مطمئنم روزی که می خواد بگه قبول میکنه، مستقیم اینو بهم نمیگه. یه جوری میگه که من بازم ازش درخواست کنم و بهش نشون بدم که غرورش واسم مهمه و بهش اهمیت می دم، اون موقع قبول میکنهدیگه بالاخره بعد سه سال دائم با هم در ارتباط بودن خوب اخلاقش دستم اومده. خیلی مغروره استادم.
آره دست اون یکی استاده درد نکنه. تازه داشتم یه ایمیل تنظیم می کردم که بهش بگم تا چند روز دیگه دانشگاه ازش توصیه نامه می خواد. خبر نداشتم قبل از این که من بهش اطلاع بدم خودش توصیه نامه رو فرستاده. باید حسابی ازش تشکر کنم.
راستشو بخوای من دلم نمی خواد هیچ کسی از دعوای من و استادم بویی ببره. این رو هم مطمئنم که استادم هم ناراحت میشه اگه بفهمه من به استادای دیگه چیزی راجع به دعوامون گفتم. وگرنه یکی دیگه از استادا هست که خیلی با استاد من صمیمیه و اخلاقشو میشناسه و من رو هم خیلی دوست داره و مطمئنم اگه ازش توصیه نامه هم بخوام یکی خوبشو واسم می نویسه. اما نمی خوام بدونه که بین من و استادم مشکل پیش اومده
بهتره همین منتظر استاد خودم بمونم ببینم چه جوابی میده. بعدش اگه نظرش منفی بود از همین استاده می خوام که واسم توصیه نامه بنویسه.

دیگه بالاخره بعد سه سال دائم با هم در ارتباط بودن خوب اخلاقش دستم اومده. خیلی مغروره استادم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)