سلام دوست عزيز
به نظر من شما يك مرواريد هستيد كه بايد به سختي به دست بيايد و آن هم تحت شرايط مناسب ( خانواده ) و اين فكر را از ذهن خود بيرون كنيد و فقط طرف خدا بريد كتاب بخونيد...، به نظر من غرور شما خيلي قابل ستايش فقط در اين مورد پس حفظش كنيد من هميشه به شاگردانم مي گويم دختراي ايراني بايد همانند مرواريد دست نيافتني باشند و اگر بدست كسي افتادند مانند مرواريد از ان نگهداري كنند و ارزش زيادي برايش قائل باشند باور نمي كنيد ولي دختراي زيادي از شاگردام با همين حرفا خيلي عوض شدند پس بهتر از خودتون شروع كنيد و به ديگران هم گوشزد كنيد تا اين روش خيلي بد از بين دختراي ايروني از بين بر
و بهتر حرف آقاي گردافريد گوش نكنيد من با اين كه تازه اومدم ولي توي اين تالار فقط مطالعه ميكنم و خيلي كم توي بحثا شركت مي كنم ولي بيشتر فقط به نوشته هاي آقاي گر دافريد حرس مي خورم و خيلي عصباني مي شم و نمي دونم قصد كمك دارن واقعا ولي اصلا روش هاي ايشون قابل هضم نيستند ( ببخشيد )
ولي دوست عزيزم فكر دوستي رو از ذهنت خارج كن حتي براي ازدواج هميشه به اين پايبند باش كه يك خانواده باارزش داري كه هر كسي تو رو بخواد بايد اول از خونواده ات اجازه بگير يك پيشنهاد خواهرانه چون من خودم هميشه با اين ديدگاه زندگي كردم و براي خودم و خونواده ام زياد ززززززياد ارزش قائل هستم و بيشتر فقط ها از انديشه خودم كمك گرفتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)