به نظر من خیلی جدی بهش تذکر بدین که قضیه براتون خیلی جدیه و حتی اگر ایشون براش مهم نیست برای شما خیلی مهمه....این قضیه رو خیلی سفت و سخت پیگیری کنین...هم میتونه یک موضوع روانی باشه که با جلسات مشاوره برای همسرتون بر طرف بشه...هم میتونه مشکل از بیماری از ایشون ناشی بشه....اصلا نمی خوام بترسونمتون ولی من دختر عمویی داشتم که ایشونم عقد کرد با پسره و همچین مشکلی داشت و حتی در اخر دکتر گفته بود مشکل اون اقا در حدیه که شاید بچه دار نشن و مجبور شد جدا بشه.......چون باید همیشه بدونین برای هر مرد طبیعی تمایل به ملاعبه با همسرشه....و اگر این حالت وجود نداشته بشه اون فرد باید بررسی بشه که ببینن مشکش چیه...
ضمنا یک امکانی هم وجود داره..خود من قرصهای ضد افسردگی مصرف میکنم قرصهای منم با اینکه خارجیه و عوارضش خیلی کمه باعث شده حس جنسیم کمی کمتر بشه....ممکنه از داروهای مصرفی شون باشه و اگر حتی اینطورم هست بهتره با مشورت مشاور داروهای جایگزینی و قرار بده دکتر براشون...
ولی بهتره زودتر به یک مشاور مجرب رجوع کنین تا علت بتونین پیدا کنین...خواهشا فقط روانشناسی که میرین خوب و کار بلد باشه....
ضمنا به نظر من خیلی روی برخورد با این موضوع قاطع باشین و بزارین بفهمه که برای شما پیدا کردن علت مشکل خیلی جدیه تا ایشون هم تهدید احساس کنن و خودشون هم همراهیتون کنن...

بازم میگم خیلی هم نگران نباشین..ممکنه یک موضوع ساده روانشناسی باشه و با چند جلسه مشاوره خوب بشه...

موفق باشید