عزیزم مونیکا
واقعا همه ما خانومها یه سری روحیات مشابه داریمسوالاتی که میپرسی خیلی وقتها تو ذهن خودمم میاد.نکنه دیگه دوستم نداره.نکنه فلان و ......
اقایون فکر نکنم هیچ وقت هنچین دقدقه هایی داشته باشن.واقعیت اینه که واقعا هم شاید جای هیچ نگرانی نیست ولی ما احساساتی هستیم و اینقدر دوست داریم طرفمون رو که همش نگران اینیم که از دستش بدیم و نا خوداگاه زودرنج میشیم و نگران!! غافل از اینکه این حساسیت و نگرانیهامون بیشتر دافعه ایجاد میکنه و میشیم یه زن اخمو لوس حساس قهرو و ... از دید مردمون.
تمرینی که من دارم انجام میدم رو تو هم شروع کن.اینها رو تکرار کن هر روز با خودت:
اون خودش مرده بالغه احتیاج نیست نگران باشم خودش از پس مشکلش بر میاد.اگه کمک من رو بخواد بهم میگه.شاید اون دوست داره خیلی مشکلات رو خودش حل کنه که مردانگیش رو به من نشون بده.نشون بده من میتونم بهش تکیه کنم.چون من براش خیلی مهم هستم.بهترین کاری که ازم بر میاد اینه که همراهش باشم.به این صورت که تا میتونم باعث شم شاد بشه.اگه زنگ زد با روی گشاده و سر حال جواب بدم.از هر چیزی ناراحت نشم و باعث ناراحتی بیشترش نشم.طوری باشم که احساس ارامش کنه با من .انرری مثبت

سوالاتی که میپرسی خیلی وقتها تو ذهن خودمم میاد.نکنه دیگه دوستم نداره.نکنه فلان و ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)