سایه ی عزیزنوشته اصلی توسط saaaye
واقعیت اینه که من با این مسئله تو زندگیم برخورد داشتم. اونم اینه که همسرم قبل از ازدواج مشکلی براشون پیش اومده بود که باعث کاهش شدید اسپرم ها و احتمال بسیار بالای ناباروری در ایشون میشه. مشکلی که بعد از عقد مطرح کردند.
البته یک متخصص ژنتیک به من گفتند که حتی با این تعداد خیلی ناچیز اسپرم اگه خدا بخواد باز هم میتونه احتمال باروری وجود داشته باشه و ادامه دادند که اگر ایشون هم نطفه ی قابل باروری نداشته باشند روش اهدای اسپرم وجود داره (که گویا در ایران و از نظر دینی هم تایید شده). این یعنی بچه دار نشدن تقریبا منتفیه
البته بیماری این آقا رو دقیقاً از پست شما نمیشه حدس زد اما در این حد بهتون بگم که الان روش هایی تو علم پزشکی هست که حتی آقایونی هم که هیچ اسپرمی ندارند باز میتونن بچه دار بشن.
فقط یک نکته هست : ایشون حتما قبل از رسمی شدن ازدواج باید این مسئله رو به نظر همسر آینده شون برسونن. چون اگر این کار رو نکنن جدا از زیر پا گذاشتن ِ اخلاقیات برای خودشون هم سابقه ی کیفری میشه (فریب در ازدواج)، مسئله ای که برای من پیش اومد.
راستی یه مسئله ی دیگه یکی از آشنایان ما به یک کلینیک تخصصی زنان مراجعه کرده بود و می گفت دختری رو دیدم بسیار زیبا و با اخلاق به همراه یک خانواده ی خوب . بیشترش که باهاش اشنا شدم فهمیدم جراحی انجام داده که احتمالا تا آخر عمرش نمیتونه بچه دار بشه.
هدفم اینه که بهتون بگم حتما دختران ایده آلی هم هستن، که اگه یک صدم درصد تمام راه هی علمی برای این آقا جواب نده شرایطی مثل ایشون دارند و میتونن خوشبختش کنن.
خیلی پر حرفی کردم. میخواستم از مدیر همدردی عزیز و بقیه کارشناس ها خواهش کنم با توجه به این موردی که نمیخواستم بگم و اینجا لازم دیدم مطرح کنم (مشکل در باروری همسرم که ازم پنهان کرده بودند) به تنها تاپیکی که من فرستادم بیان و نظراتشون بگن واقعا ممنون میشم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)