عزیزم سلام
من در جریان ریز روابط شما و همسرتون نیستم و اخلاق ورفتار ایشون رو دقیقا نمیدونم اما اینو بهتون میتونم بگم من هم زمانی که ازدواج کردم همسرم تا حدی اینطور بود.بلد نبود محبت کنه بلد نبود با یه خانم چطور رفتار کنه.بلد نبود حرف عاشقانه بزنه.با احتیاط خرج میکرد اما من دائم بهش محبت میکردم.بهش مدام اس ام اس های عاشقانه میزدم.حرفای عاشقانه بهش میزدم.همه رفتارهاش رو تحمل میکردم خودم تلاش خیلی زیادی برای گرم کردن رابطمون کردم خیلی وقتا کلافه میشدم کم میاوردم اما ادامه دادم اما الان که 3سال از زندگیمون میگذره تمام دوستام به روابطمون و کارهایی که شوهرم برام میکنه حسادت میکنند.الان من جلوی شوهرم کم میارم تو حرفهای عاشقانه زدن.محبت کردن سورپرایز کردن.خلاصه اینکه الان خیلی خیلی راضیم و الان درک میکنم که اگه اون موقع شوهرم این کارها رو برام انجام نمی داد دلیلش این بود که بلد نبود.نه اینکه نخواد واقعا بلد نبود با یه خانم باید چطور رفتار کرد.باز میگم من دقیقا نمی دونم روابط شما چطوره یا کارهای شوهرتون چه جوره اما من اینم بگم من از همون ابتدای عقد از شوهرم پول ماهیانه میگرفتم.به راحتی برام خرج نمی کرد اما الان هرچی اراده کنم میگیره برام.خلاصه زندگی رو خیلی وقتا باید ساخت .عشق رو باید ساخت اگه هردو طرف بخوان واقعا ساختنیه.موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)