RE: مادرش نمیزاره حتی تلفنی صحبت کنیم!
سلام به ea85
خوش اومدین
به نظر من قبل از ازدواج طرفین باید یک شناخت نسبی از هم داشته باشن و از رفتار و برخورد وشخصیت وافکار و سلایق هم آگاهی کسب کنن و سپس اگر فهمیدند با هم تفاهم دارند و به درد هم می خورند مراحل اصلی خواستگاری را انجام دهند و بعد هم ان شاء الله ازدواج. البته این شناخت نسبی قبل از ازدواج بهتر است که حتما با آگاهی بزرگترها صورت گیرد تا خدای ناکرده مشکلات و نارضایتی هایی پیش نیاید. حالا اگر یکی از والدین دو طرف راضی به این شناخت نیستند ورضایت نمی دهند مثل مادر آن خانوم به نظر من بهتر اینه که از طریق خواهرتون جلو برید و ایشون رو واسطه قرار بدید تا با مادر آن خانوم صحبت کنند و ایشان را قانع و راضی به اینکار کنند سپس در صورت رضایت ایشان شما و آن دختر خانوم می تونید در جایی که با آگاهی بزرگترهاتونه با هم صحبت کنید و از افکار و نظرات هم مطلع بشید که البته این صحبتها تو یه روز مشخصا کامل نیست و باید حداقل تو چند روز انجام بگیره که باز هم البته بستگی به نظر خودتون داره که تا چند وقت میتونه این روند ادامه داشته باشه. البته اینو بگم که شناخت آدمها واقعا کار سختیه ولی اگه با درایت و بصیرت انجام بگیره صد در صد نتایج خوبی رو برای آدمی داره. البته شما باید در این جا ابتدا مطمئن بشید که اون خانوم هم از شما خوشش می یاد یا نه سپس گفتگوهای اصلی رو با هم آغاز کنید.
موفق باشید دوست عزیز
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)