سلام الاله عزیز
تمام مشکلات همسرت تاکید می کنم تمامش برگفته شده از وسواسش هست.
شما اگه بتونی کاری کنی که وسواسش حل بشه باقی مشکلات تا حد زیادی حل میشه. این و از کسی بشنو که سالهای زیادی از عمرش و با فرد واسواسی زندگی کرده.
من برای حل مشکل وسواس نامادریم دکترا و مشاورای زیادی هم به تنهای هم با نامادریم رفتم تمامشون نظرشون این بود که باید وسواس و ریشه یابی و درمان کرد.
نظر تمامشون این بود:
وسواس درمان دارویی داره و اینکه اصلا نباید حرفاش و گوش بدی وقتی می گه اب بکش اگه گفتی چشم یه نقطه به نقاط سیاه وسواس گرایی در ذهنش اضافه کردی. باید مقابله به مثل کنی و چیزی که میدونی افراطه درتمیزی و اب کشی انجام ندی. اوایل دچار تنش زیادی خواهین شد این جور مواقع حتی زور فردوسواسی به طور غیر عادی زیاد می شه ولی بالاخره زحمات شما نتیجه می ده و وسواسش اروم اروم روند کند شدن می گیره.
کارای سختی بود اون روزا خیلی ما رو درگیر کرده بود ولی خیلی زیاد نتیجه گرفتیم. یادمه یک بار پدرم پابرهنه رفت تو دسشویی و تو هم خونه دوید بعدشم لباس پوشید و رفت نامادری موند و یه خونه از دید اون نجس. ولی این نوع رفتارها نتیجه داد.
من اصلا نمی گم شما خودت عامل تنش باش و کارای بالا رو انجام بده بلکه زیر نظر یک متخصص باش
. اگه همسرتم نمیاد خودت به تنهایی برو و راهکارهایی که می گه رو عملی کن.
اگه بتونی وسواسش و درمان کنی 70-80 درصد مشکلاتت حل میشه.
موفق باشی![]()








علاقه مندی ها (Bookmarks)