کسی از کتک خوردن ایشون نگذشته..هممونم میتونیم بفهمیم کتک خوردن یعنی چی و چه حس تلخی بهمون میده و چقد شخصیتمونو زیر سوال میبره...فهمیدن این موضوع برای همه اسونه چون موضوع پیچیده ای نیست..
اما یادتون نره اینا زن و شوهرت..دو تا همسایه نیستن که هر چی شد شد و اخرشم هر کی بره به راه خودش..
اگه قراره ما تغییری تو زندگیمون ندیم چطوری انتظار داریم شرایط تغییر کنه...
بگیم چی؟ترانه شوهرت عصبیه بیماره برو...اینکه اون اقا زود عصبانی میشه خیلی واضحه..توضیح واضحات نیاز نیست.اگه میتونید یه راهکار بدید این زندگی از این سیکل معیوب دربیاد..یه راهکار بدید کار به مشاجره نکشه.
حتی اگه قرار باشه شوهر ترانه به مشاور مراجعه کنه و روی خودش کار کنه با این شرایطی که بینشون هست اینکارو نمیکنه.
من تو زندگیم زنی که اینطور کتک بخوره دیدم..کارای احساسی عین یه مسکنه..موقتا شاید شاید بتونه شرایط رو یه کم بهتر کنه..اما دوباره چند روز بعد چند ماه بعد تکرار میشه.
ترانه خودش باید از خودش محافظت کنه..اینکه یه بحث رو کات کنه و بکشه کنار اول از همه سودش به خودش میرسه..
بلاخره ما هم گل بی خار نیستیم..همه زن و شوهرا ایراد دارن..باید قلق هم دستشون بیاد.باید با هم همراه بشن..تا بتونن پیش مشاور بره.
ما که شوهر ترانه رو ندیدیم که..اصلا شاید نیاز باشه درمان دارویی بشه شایدم نباشه..اما اگه باشه ایا با این فضایی که بینشونه ممکنه؟؟
اینکه بذاریم کار کش پیدا کنه و هر دفه ترانه کتک بخوره و بیاد اینجا و ما هم بگیم اخی طفلی...
دوباره سری بعد کتک بخوره و .....مگه یه ادم چقد کشش داره کتک بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناراحت میشدیم..قهر میکردیم..گریه..تنفر...تموم احساسات منفی..شاید حتی تلافی اما موضوع مهم اینه که ایا من میخوام به زندگی مشترکم ادامه بدم یا طلاق بگیرم؟؟من اصلا متوجه نمیشم که چرا دوستان اصلا اشاره ای به اینکه ایشون تا این حد کتک خورده در حدی که لباسش پاره شده و از خونه خودش بیرون انداخته شده حرفی نمی زنن؟ اگر مرد شما هم این کارو می کرد، چی کار میکردید؟
اگه طلاقه که هیچی..اگه نه باید یه تغییری ایجاد کنم..که اون کتک بشه دفه اول و اخر...
من نظرم اینا بود.
امیدوارم ترانه تبدیل نشه به اون زنی که من تو زندگیم دیدم.به جای تغییر اساسی کتک خورد و تحمل کرد.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)