به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 92 [ 09:56]
    سطح
    34
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    445

تشکرشده 379 در 146 پست

Array

RE: از دختر دار شدن من ناراحت هستند.

ملینا جان سلام
    بهت تبریک می گم عزیزم بابت بچه دار شدنتون. اون هم دختر دار شدنتون
    من راستش رو بخواهی از وقتی باردار شدم کلی نذر و نیاز کردم که بچم دختر بشه واقعا توی رویاهام بود دختر.
    بیرون که می رفتیم همش مغازه ها رو که می دیدم که وسایل دخترنشون چقدر خوشگله و رنگارنگ به شوهرم می گفتم اگه بچم پسر شد چیکار کنم و روزی هم که فهمیدم دختره واقعا بهترین روز دنیا بود برام .
    امــــــــــــا راجع به جنسیتش هر موقع توی خانواده شوهرم بحثش پیش می اومد که خیلی غیر مستقیم پسر دوست داشتند (چون برادر شوهرم هم بچش دختر بود ) اصلا به روی خودم نمی آوردم. اصصصصصصصصصلا و هر از گاهی می گفتم ولی دختر یه چیز دیگس فقط همین. خیلی دوست نداشتم راجع بهش باهاشون حرف بزنم.
    روزی هم که بچم به دنیا اومد پدر شوهرم اومد بیمارستان عیادتم و بهم گفت ناراحت نباشید بچتون دختر شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من هم اصلا از این حرفشون ناراحت نشدم چون این زندگی منه و این خواست خداست و اینها بندگان خدا هستند اصلا حق ندارند راجع به این مسائل حرف بزنند اگه می تونند یه تار موشو درست کنند چه برسه به دختر و پسر شدنش . یه بار خیلی آروم بدون اینکه حرص بخوری بهشون بگو این حرف رو و بعد هم به شوهرتون بگید که دیگه دوست ندارید راجع به این قضیه حرفی زده بشه و در حال حاضر سلامتی بچه مهمترین چیزه براتون و خیلی جدی به مادر خودتون هم همین رو بگوئید.
    اصلا زدن این حرفها ناشکری هست مگه ما انسانها توانایی و قدرت خداوندی داریم که سر بعضی مسائل اینقدر بی پروا و ناشکر می شویم. بهشون بگید خوبه پسر به دنیا بیاد ولی انگشت دست نداشته باشه (چیری که برای خاله شوهرم اتقاف افتاده)>
    شاد باش بخند و از این دوران به شیرینی لذت ببر مواظب اون فرشته کوچولو هم باش.

2. 2 کاربر از پست مفید mamosh تشکرکرده اند .

mamosh (سه شنبه 10 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)