ملینا جان سلام
بهت تبریک می گم عزیزم بابت بچه دار شدنتون. اون هم دختر دار شدنتون
من راستش رو بخواهی از وقتی باردار شدم کلی نذر و نیاز کردم که بچم دختر بشه واقعا توی رویاهام بود دختر.
بیرون که می رفتیم همش مغازه ها رو که می دیدم که وسایل دخترنشون چقدر خوشگله و رنگارنگ به شوهرم می گفتم اگه بچم پسر شد چیکار کنم و روزی هم که فهمیدم دختره واقعا بهترین روز دنیا بود برام .
امــــــــــــا راجع به جنسیتش هر موقع توی خانواده شوهرم بحثش پیش می اومد که خیلی غیر مستقیم پسر دوست داشتند (چون برادر شوهرم هم بچش دختر بود ) اصلا به روی خودم نمی آوردم. اصصصصصصصصصلا و هر از گاهی می گفتم ولی دختر یه چیز دیگس فقط همین. خیلی دوست نداشتم راجع بهش باهاشون حرف بزنم.
روزی هم که بچم به دنیا اومد پدر شوهرم اومد بیمارستان عیادتم و بهم گفت ناراحت نباشید بچتون دختر شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم اصلا از این حرفشون ناراحت نشدم چون این زندگی منه و این خواست خداست و اینها بندگان خدا هستند اصلا حق ندارند راجع به این مسائل حرف بزنند اگه می تونند یه تار موشو درست کنند چه برسه به دختر و پسر شدنش . یه بار خیلی آروم بدون اینکه حرص بخوری بهشون بگو این حرف رو و بعد هم به شوهرتون بگید که دیگه دوست ندارید راجع به این قضیه حرفی زده بشه و در حال حاضر سلامتی بچه مهمترین چیزه براتون و خیلی جدی به مادر خودتون هم همین رو بگوئید.
اصلا زدن این حرفها ناشکری هست مگه ما انسانها توانایی و قدرت خداوندی داریم که سر بعضی مسائل اینقدر بی پروا و ناشکر می شویم. بهشون بگید خوبه پسر به دنیا بیاد ولی انگشت دست نداشته باشه (چیری که برای خاله شوهرم اتقاف افتاده)>
شاد باش بخند و از این دوران به شیرینی لذت ببر مواظب اون فرشته کوچولو هم باش.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)