به به شایانای عزیز سلام خانوم خانوما
خوش اومدی عزیزمنماز و روزه هات قبول باشه.
چه گلهای قشنگی. منم بعد بهار یکیشو واسه خودم بر می دارم.
اوضاع احوال خوبه؟ ایام به کامه؟
چه دعاهای قشنگی هم کردی واسمون :) واقعا من یکی که خیلی نیاز دارم به آدم شدن.
بچه های تالار هم خوبن. نازنین اگر خدا بخواد داره ازدواج می کنه البته تو فاز شناختن هنوز.
تالار یه 2 هفته ای رفت رو هوا و پست ها و تاپیک های خیلی ها غیب شد
منم که افتادم دستم شکست
آنی و مدیر و فرشته مهربان و جناب sci هم زیاد تالار نمیان. سرافراز که اصلا نمیاد تالار.
دختر مهربون و یاسا هم که هی میان دالی می کنن میرن.
بینهایت دوباره داره مامان میشه
دیگه خواهر جونم برات بگه به قول بهار یک سری ها رفتن یک سری ها هم اومدن.
شایانا نمیگی الان آقایان حامد65 و کیوان میان میگن عنوانت مبهمه؟ :D
تا نیومدن گفتم 1 حال و احوالی بکنم باهات
التماس دعا تو این ماه عزیز
سلام دوستان
نازنین جان
فکر کنم بنده خدا آقای خارپشت چون روزه داره زیاد تالار نمیاد. آخه گفته بود خیلی واسش سخته روزه.
ایشالا که حالشون خوبه. دست منم 1 ماه دیگه رفت داخل آتل به لطف دکتر محترم :)
آقای ابراهیمی
منتظر برنامه های ویژه تون هستیما. زود برگردین.
راستی آقای جرجیس رفت که با یک برنامه شاد بیاد اما دیگه اصلا نیومد. چرا؟ آقای جرجیس کجایین؟
سلام مامان بی نهایت
ما همیشه دعا گوتون هستیما. حال نی نی خوبه؟ هنوز معلوم نیست دخمله یا پسر؟
شایانا هم که به سلامتی دوباره برگشته تالار. خوشحالیم بسیار زیاد از دیدنش.
دلم برای رایحه عشق ، سرافراز ، آنی خیلی تنگ شدهرایحه جونم کجایی؟ سرافراز چرا نمیای یک پست
بزنی ببینیم در چه حالی؟ دختر مهربون کم میای تالار ها! گفته باشم!زن امیدوار هم دوباره پر رنگ شد و میخوام
حسابی ازش مشاوره بگیرم.
راستی این بی دل کجاست؟ بی دل کجاییی؟ چرا یک خط در میون میای تالار؟ آلاچیق کل کل باغ رو کردیمش آلاچیق
مهر و دوستی و صفا سیتی :D با نازنین حسابی داریم کیف می کنیم. نیای دعوامون کنیا. خوب خودت رفتی و
نیستی ما هم جاتونو گرفتیم :D زودی بیا تالار
خدا رو شکر آقای مهاجر بی نشان هم دوباره فعال شدن. جناب baby هم که فعال بودن ؛ جناب sci هم دوباره اکتیو
شدن. بالهای صداقت هم که هست. مونده آنی و حضور بیشتر مدیر محترم همدردی و فرشته مهربان. جمعمون
دوباره اگه همه بیان جمع میشه ها.
راستی آقای arash1348 هم از عضوهای خوب تالارن که جدیدا به تالار پیوستن. آواتارشون خیلییییییییی قشنگه.
پست هاشونم خیلی خوبه. امیدوارم موفق باشن و زندگیشون به حق این ماه عزیز دوباره شاد و زیبا بشه کنار
همسر و فرزندشون.
گلنوش جان ، آقا حامد65 و همه اونایی که شرایط جوی و محیطیتون واسه روزه داری خیلی سخته ، اجرتون با خدا و
واقعا قبول باشه روزه هاتون که واقعا روزه داری تو اون شرایط خیلی سخته. ما رو هم دعا کنین.
وای چقدر حال و احوال داشتم که بپرسم :D می دونم خیلی حرف زدم.
دیگه برم. راستی واسه این دستم هم که به قول جناب فرهنگ خراب شده دعا کنین :) همینطور واسه داداشم که
مریضه. مرسی دوست جونا.

نماز و روزه هات قبول باشه.

رایحه جونم کجایی؟ سرافراز چرا نمیای یک پست
زن امیدوار هم دوباره پر رنگ شد و میخوام

علاقه مندی ها (Bookmarks)