به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

RE: از قدم متنفرم

عزيزم اگه اعتماد به نفس نداشته باشي ، اين قدت (كه واسه خيلي ها آرزوس ، از جمله من) از ديد بقيه ميشه يه نقطه ضعف كه هر وقت قصد ناراحت كردنت رو دارن به اين مساله چنگ بندازن....
    خودت رو دست بالا بگير و به خودت افتخار كن تا بقيه هم از قد بلندت به عنوان يه حسن ياد كنن

در ضمن خيلي از آقاييون هستن كه قد بلند بودن خانوم يكي از اساسي ترين معياراشونه واسه ازدواج (نمونه اش رو كه گفتم واست)
    خيلي خوبه كه توي يه تيم واليبال يا بسكتبال عضو بشي... با ورزش هم اندامت زيبا تر ميشه هم با خيلي از خانوم هاي ديگه اي هم كه مثل تو قد بلند هستن آشنا ميشي.... توي جمع اونها احساس خيلي خوبي پيدا ميكني چون خصوصيات مشترك بيشتري با هم دارين... هم چنين ميبيني كه خيلي از اونها چه اعتماد به نفس بالايي دارن

2. کاربر روبرو از پست مفید rama25 تشکرکرده است .

rama25 (سه شنبه 03 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

غزلواره عزیز

من توی پست قبلی دقیقا میخواستم بهت بگم مواظب باش به خاطر این حست برای عروستون خواهرشوهر بازی درنیاری که فراموش کردم بگم و شما ظاهرا این کار رو کردی.

همیشه حواست باشه دل کسی رو نشکنی و ناراحتش نکنی تا خدا هم برات بهترینها رو برسونه.

در ضمن به این فکر کن اگر توی مراسم مختلف عروسی برادرت ار آشناهای عروستون کسی از شما خوشش بیاد اونوقت عروستون در مورد شما چی بهش میگه.از این موارد زیاد پیش میادها

سعی کن رفتارت با عروستون توام با مهربانی باشه اینجوری خودت هم خوشحالتری.همیشه هم پشت سر و هم پیش رو ازش دفاع کن تا اون هم برات مثل خواهر بشه. از دشمنی چه سودی میبری!

ضمنا کفشهای ظریف تخت هم زیاد هست که دخترانه نیست و سایز بزرگ داره که شما رو جذاب تر و ظریفتر نشان میده.

4. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

فکور (سه شنبه 03 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

غزلواره خانم لباسی بپوش که وقتی تنته بهت بیاد..مثلا ممکنه یه لباسی خیلی کوتاه باشه یا نا فرم کلا سایزت نباشه و مجبوری بخریش...اینطوری تو تنت زار میزنه..مانتوهات رو جوری انتخاب کن که قوس کمرت رو نشون بده (میدونی منظورم چیه؟نمیتونم رکتر بگم:) ) حتی اگه اینطوری نیست بده خیاط یا خودت ساسون بگیر تو کمرش تا خوشگل وایسه..کفش تابستونه یا دخترونه تخت سایز بالا هم هست..یا کفش بندی.
    موی بلند زیبایی دخترای قد بلندو دو چندان میکنه.
    در مورد چهره و مراقبت از پوست و ارایش میتونی تو اینترنت سرچ کنی..نمیشه اینجا گفت..
    من از شما کوتاهترم.این چندان مهم نیست.مهم اینه که خودت ظاهرتو واقعا بپسندی.

.....................................

سلیقه همه مردا که یکی نیست..برادرت دختر بور ریزه میزه دوست داره..نباید به سلیقش خرده بگیری.همونطور که یکی سبزه دوست داره..یکی چاق..یکی لاغر..
    نباید به ادما بخاطر سلیقشون بدبین بشی و نباید بذاری این مسئله روی روابطت اثر کنه.

همون روز که اون حرف رو انداخت بهش گفتم که تو با خانمت مثل فیل و فنجونید اصلا به هم نمی این.بعدم گفتم کاش بچتون مثل اون کوتوله نشه
    همیشه جوری با دیگران رفتار کن که دوست داری باهات رفتار بشه.
    حتی وقتی نسبت به عروستون یا دختری دیگه خشم،نفرت یا هر حس منفی دیگه داشته باشی رو اون شخص اثر نداره اما بازخوردش به خودت برمیگرده..

خودتو دوست داشته باش.از بدنت تشکر کن..
    تا حالا از سلولهای بدنت که 24 ساعته دارن کار می کنن تشکر کردی؟
    تا حالا به خودت محبت کردی؟واسه خودت کادو خریدی؟اون تیشرتی که از برادرت انتظار داری رو بعنوان کادو یا جایزه به خودت دادی؟
    جلوی اینه قربون صدقه خودت رفتی؟
    یا همش وایسادی غر زدی به خودت که چرا من اینجوریم..؟هر کی یه جوریه..اگه خودتو دوست داشته باشی دنیا هم دوستت خواهد داشت.

به نظر شخصی من چندان مهم نیست که بری مثلا به عروستون بگی اره خوبه من قدبلندم مثه مدلها..بلکه مهم اینه که خودت واقعا نسبت به ظاهرت حس خوبی داشته باشی.

موفق باشی

6. 5 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 92 [ 11:23]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    299

تشکرشده 333 در 115 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalvareh

اندیشه 22 عزیزم من شرایطشو دارم از ایران برم ولی وابستگی به خانواده دارم و نمی تونم تنها برم.عزیزم قوزم ماله الان نیست خیلی وقته باهامه .فکر می کنی این قوز بندها موثر باشن؟سعی می کنم از این به بعد خودم رو قبول داشته باشم و به دیگران این حس مثبت رو القا کنم.من اگر هم قد شما بودم خیلی راضی بودم.اندیشه جان رفتم یک سری از بیوگرافی های خواننده های مورد علاقم رو خوندم مثل شکیرا و هیلاری دیدم کوتاه هستن در حد 158 155 به خاطر همین فکر کردم تو خارج از کشور هم همین وضعیته.حرف خوبی زدی :(ان شا الله خدا همه بیماران رو شفا بده به حق همین ماه عزیز.همه بیماران الخصوص کسانیکه ام اس دارند.:(
    اندیشه حقیقتش خود عروسمون یکی دوبار به من گفته چرا مدل نشدی تو هیکلت به مدلها می خوره.منم خندیدم ولی این دفعه خودم سر صحبت رو باز می کنم و از خودم تعریف می کنم .

عزیزم اون شکیرا که یه رگه اش مال لبنانه و طبیعیه که کوتاه باشه...چون نژاد این طرفیا این جوریه! شما کلمه modeling را توی google سرچ کن...من یه عالمه سایت پیدا کردم که مدل با قد کمتر از 175 پیدا نمی کنی توش...ولی خوب اینجا جاش نیست که واست بذارم تا با چشمای خودت ببینی...که حتی اصلا قیافه خاصی هم ندارن...اما همه این ابهتشون و اهمیتی که بهشون می دن توی همین یه عبارت خلاصه میشه:
    "من خودمو دوست دارم"
    دیگه چه برسه به اینکه معیارها و ارزشهای جامعه هم به این طرف بره...الان همه خودشونو میکشن که قدشون بلند باشه...........

8. 2 کاربر از پست مفید اندیشه 22 تشکرکرده اند .

اندیشه 22 (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array

قدت خوبه که. خیلی هم خوش تیپی.
    صورت که راحت با ارایش درست می شه. ارایش خوب و ملایم خیلی تاثیر داره. این خواننده ها و هنرپیشه ها مخصوصا خارجی ها بدون گریم که خیلی فرق دارن با چیزی که جلوی دوربین هستن.
    در مورد قد کوتاهی که دلت می خواد. من قدم کوتاهه. می دونی چقدر شده که فکر کردم ای کاش قدم بلندتر بود. تازه نه به خاطر اینکه از قدم ناراضیم. واسه اینکه قد بلندی باعث می شه ادم راحت تر زندگی کنه! شده توی یه جایی که شلوغه و باید ببینی اون جلو چه خبره و مجبوری صبر کنی تا کارت راه بیفته اما در اصل بین ادمای دیگه مدفون شده باشی؟ نشده دیگه. این حسیه که من داشتم گاهی وقتا. که کاش قده یه کم بلندتر بود و حداقل هم می فهمیدم که چه خبره هم مسیرمو توی خر توخری تا اونجایی که باید برم برسم پیدا می کردم! نه اینکه کورمال کورمال منتظر نفر جلوییم باشم.
    تازه. تصور کن گیر ادم پررویی بیفتی. ادم متناسب و قدبلند خوبه یا ادم قد کوتاه؟! قدکوتاهی خودش یه جور مجوزه به بعضیا واسه اینکه بیان به ادم زور بگن. در صورتی که قدبلندی خودش ممانعت می کنه از روبرویی با این وضعیت! تازه فکرشو بکن ادم قدش کوتاه باشه و صداش هم ظریف. دیگه هر کی یه کمی بخواد بدجنس بشه و زور بگه راحت اینکارو می کنه و بعدش حالا بیام هی تاپیک رفتارجراتمندانه بخونم و این چیزا. که چی؟!
    خیلی هم خوشحال باش. محکم راه برو و از خودت راضی و ممنون باش. از قدبلندت خیلی هم به خوبی می تونی استفاده کنی.

در مورد برادرت. خوب نامزدن دیگه خوشن حالا! الان خوشحال نباشن و هی به هم کادو ندن پس کی؟ تازه تو که جلوی عروستون گفتی چرا واسه تو نخریده چیزی طبیعیه اونم جلوی عروستون جواب بهت بده دیگه. تنها که باشین می تونی بپرسی و تنها هم جواب بشنوی!
    بعدم حالا واسه زنش یا نامزدش یه چیزی می خواد بخره دلیلی نداره واسه مادر خواهر برادر پدر و همه ی اعضای خونواده هم هی بره خرید کنه که. دیگه پولی واسش نمی مونه!
    تازه هر کی هم به جای خودش. همسر همسره والدین والدین هستن و برادر خواهر هم برادر خواهر. نمی تونی قیاس کنی. اونم انقدر راحت.

موفق باشی.

10. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 03 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 آذر 91 [ 13:39]
    سطح
    18
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    502

تشکرشده 522 در 149 پست

Array

12. 5 کاربر از پست مفید JJ1234 تشکرکرده اند .

JJ1234 (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 31 فروردین 92 [ 19:02]
    سطح
    15
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    564

تشکرشده 567 در 144 پست

Array

سلام دوست عزیز
    من وقت نکردم همه صحبتهای دوستان رو بخونم ولی امیدوارم نظرم تکراری نباشه.
    من فکر می کنم سیستم نمره گذاری که به خودت میدی از طرف خودت نباشه بلکه نمره هایی که اطرافیون و منتقدانت دادند رو بر خود میگذاری و اعتماد به نفست رو ضعیف می کنی.
    یکی از معضلات جامعه ما همینه که ما برای دیگران زندگی می کنیم،نفس می کشیم،لباس می پوشیم،دنبال تایید هستیم و......
    نمیگم مطلقا بده اما خودت چی؟
    اگر می دانستیم که خدا هر کدام از مارو بی همتا آفریده...
    به هر کداممون استعدادها و توانایی هایی بخشیده.....
    و..........
    هیچوقت این افکار آزارمون نمی داد.
    فقط بدون که بی همتایی،بابا لا اقل در این وانفسا خودت،خودت را تحویل بگیر

14. 3 کاربر از پست مفید Amiran تشکرکرده اند .

Amiran (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 مرداد 91 [ 10:33]
    سطح
    11
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 3 پست

Array

در وهله اول از نظر من مشکل شما بیشتر از این ناشی میشه که خدارو شکر هیچ مشکل جدی تو زندگیت نداری.
    برای همینم این جوری برای خودت مشکل درست میکنی.
    و اما اگر بخوایم به مشکل شما بپردازیم
    اینکه که آدم خوشگل باشه و خوش اندام یک چیزه
    اینکه بتونه با هراندام و هر چهره ای که داره در حد ظرفیت خودش زیبا به نظر برسه یک بحث دیگس
    مثالا قوز کردن شما دلیل عمده ای می شه برای بد جلوه کردن اندام.
    اعتماد به نفس پایین تون هم همین طور.
    به جای اینکه در مورد این فکر کنید که کاش کوتاه تر بودی به این فکر کن که آیا در شرایط حال حاضر کاری میشه کرد که در مجموع از ظاهرت راضی تر باشی؟
    در مورد قد هم بگم (یکی از دوستان(بهار.زندگی) هم قبلا به این موضوع اشاره کرده) در مجموع باید خوب به نظر بیاد قدو هیکل و تیپ و چهره و رفتار .
    و قد واقعا انچنان اهیمتی برای اقایون نداره نمی دونم تحقیقی که در ایران تو این زمینه انجام شده خوندید یاخیر؟در گوگل سرچ کنید و نتایج تحقیق رو ببینید. نتایج نشون می ده بر خلاف خانم ها که به قد همسر آیندشون اهمیت می دن .برای اکثریت آقایون فاکتور قد اهمیت چندانی نداره و جز فاکتورهای زیبایی محسوب نمیشه. در کل اگر یک خانم چهره و اندام متناسبی داشته باشه اصلا مهم نیست که قدش بلند هست یا کوتاه.در این بین گروهی هم هسنتند که خانم های ریزنقش رو ترجیح میدن مثل برادر شما وگروهی هم هستند که خانمهای قد بلند رو ترجیح می دن.پس مطمئن باشید کسی از قد شما ایرادی نمی گیره چون ایرادی بهش وارد نیست، تنها ممکنه سلائق متفاوت باشه.خوشبخت باشید

16. کاربر روبرو از پست مفید آسان تشکرکرده است .

آسان (سه شنبه 03 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 مرداد 91 [ 17:24]
    سطح
    9
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 3 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sci
    سلام خانم،

سلام

من سوالاتي دارم در مورد شما
    1. طي يك 6 ماه اخير،‌ چه احساسات بدي رو تجربه كرده ايد؟

احساس بد
    2. مي خوام دلائلي كه عزت نفس شما از بين رفته رو از ديد خودتون بدونم.

فکر کنم دلیلش اینکه می بینم از همه عقب موندم از دختردایی هام .دوستام ...
    از اینکی الان هستم راضی نیستم چیزی ندارم که بتونم بش افتخار کنم.کسی که من رو دوست داشته باشه و بخواد با من زندگی کنه نیست.
    3. آخرين ارتباط صميمانه اي كه داشتيد چه زماني بود و چطور بر هم خورد؟
    با پسر منظورتون بود.ارتباط صمیمانه با جنس مخالف نداشتم یعنی در حد دانشگاه بوده که بعد از تموم شدن دانشگاه دیگه ندیدمشون.با دوستان دختر هم دوست صمیمی ندارم .
    4. مادر شما چند سال دارند و در چه سني ازدواج كرده اند؟
    مادر من 53 سال و در 19 سالگی ازدواج کرده.
    5. به نظر شما معيارهاي يك دختر ايده آل و زيبا چيست؟
    معیارهای ظاهری.داشتن پوست روشن و صاف،چشمان درشت و صورت مهربان،مژه های بلند،بینی زیبا،فکر کنم ظریف بودن،کمر باریک بودن.قد زیاد بلند برای دختر به نظرم خوب نیست.قد کوتاه هم همین طور.بازه ای بین مینیمم 155 تا ماکسیمم 170 نهایتش 175
    6. چه نكات مثبتي را در خودتون سراغ داريد؟
    بسیار مهربانم و خون گرم
    7. آيا انتظارات ديگران را از خودتون مي دانيد و برآورده مي كنيد؟
    تا جایی که بتونم از عهدش بر بیام بله.
    8. در چه زمينه هايي فعاليت داشته يا داريد؟
    فعالیت فوق برنامه خاصی نداشتم که ادامه دار باشه.الان هم بیشتر وقتم با اینترنت پر میشه.ورزش بد مینتون هم دوست دارم شرایطش باشه حتما بازی می کنم. و رانندگی از علاقههای منه.
    9. سن مناسب ازدواج چقدر است و آيا اصلا با واژه "سن مناسب براي ازدواج" موافق هستيد؟
    بله موافق هستم.سن مناسب ازدواج برای دختر بازه ای بین 21 سال تا 25 سال.منظورم این نیست که در 25 سالگی حتما عروسی کرده باشه ولی دیگه نامزد داشته باشه.برادر خانم من 23 سالش هست و مثل من لیسانس داره.زبان درس میده و ظاهر قشنگ تری نسبت به من داره.هیچ وقت بهش حسادت نمی کنم ولی فکر می کنم از همه عقب موندم.

10. چه مواردي شما را نگران و عصباني مي كند و اين ميزان نگراني را چقدر ارزيابي مي كنيد؟
    اینکه احساس کنم دختر موفقی نیستم .کسی رو ندارم براش درد و دل کنم.احساس تنهایی .
    زیاد نگرانم می کنه.اینکه ببینم نسبت به اطرافیانم هم سن و سالام عقبم نگرانم می کنه.

در مجموع بايد عرض كنم كه متاسفانه يا خوشبختانه تكنولوژي اونقدر پيشرفت نكرده كه قد شما رو كوتاه كنه... اما به نظر من مشكل زندگي شما،‌ اصلا قد بلند شما نيست! قد بلند شما بهانه خوبي براي فرياد بر مشكلات ديگر است... و اين صداي فرياد آرام خواهد شد و شما به آرامش زندگي باز خواهيد گشت! فقط بايد بخواهيد! همين

از قدم برای این ناراضی هستم که نمی تونم بعضی تیپ ها رو بزنم بهم نمی اد مثلا لباسی با دامن پفی به من نمیاد.برای عروسی برادرم می خواستم لباس با دامن اسکارلتی (پف) بپوشم ولی هر جا رفتم به من نخورد ،خیاط هم گفت تو یک لباسی باید بپوشی که دامن تنگ باشه و از زانو به صورت مدل پری دریایی یا ماهی (نمیدونم می شناسید این مدلها رو یا نه) ولی من دامن پف دار دوست داشتم.کفش پاشنه بلند هم که حسرتشو دارم.یا تو دوست و آشنا پسری هست که ازش خوشم می ادولی از من قد کوتاه تره نه یک سانت دو سانت .خیلی کوتاه تر.نه اون به ازدواج با من عمرا فکر می کنه نه می تونم تصور کنم شوهرم ازم ریز تر باشه .اگر قدم کوتاه تر بود افراد بیشتری قدشون به من می خورد.یک مدتی همه از من تعریف می کردند همه ماشالا می گفتن.می گفتن به کی رفتی ولی اون تعریف ها فقط برای دوران نوجوانی بود.الانم نمیگم کسی از من تعریف نمی کنه ولی خوب چه فایده.با ماشالا ماشالا گفتن دهن شیرین نمیشه :)

meinoush انگار برعکس شد من باید به شما دلداری بدم.خانم گل چقدر این شرایط پیش میاد که بین جمعیت مدفون شی.همه جا که این جوری نیست حالا تو متروی شلوغ باشی شاید این جوری شه بقیه جاها خوبه که .
    عزیزم نمی دونم قدت چنده ولی می تونی با یک کفش مشکل رو حل کنی.الانم که ماشالا کفش ها همه 15 سانت پاشنه دارن.چقدر شرایطی پیش می اد که کسی بخواد بهت زور بگه مگه قانون جنگله!که شیر فرمان روایی کنه و خرگوش بترسه.چی بگم.راستش قبول دارم حرفت رو فکر کنم قدت بلند باشه بخوای نخوای زورت بیشتره و کم تر بهت زور می گن ولی بازم به شخصیت ادم ربط داره باید محکم تر از این حرفا باشی.حقیقتش من فکر کنم برای روابط جنسی و عشقی این خوبه که ادم هیکل ظریفی داشته باشه.توهم نا شکر نباش مثل من نباش.منم سعی می کنم ناشکری نکنم.هرچی خدا به ما داده نعمته .

بهار.زندگی می خوام خودمو تغییر بدم می خوام باهاش خوب باشم دوست باشیم باهم برای جفتمون بهتره.
    در مورد مانتو و چیزای دیگم ممنون
    خودم رو دوست دارم ولی دلم می خواست طور دیگه ای بودم نمی گم خودم رو دوست ندارم.
    فکور بابا خواهر شوهر بازی در نیاوردم یک بار حرفی زدم همیشه سعی می کنم کاری بهش نداشته باشم.اونم بالاخره با هزار امید ارزو زن داداشه ما شده.

18. 2 کاربر از پست مفید ghazalvareh تشکرکرده اند .

ghazalvareh (چهارشنبه 04 مرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

پست اولت رو که خوندم فکر کردم بالای 185 باشی!

178 که خیلی هم بلند نیست!

20. 2 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (چهارشنبه 04 مرداد 91)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)