سلام
از همدردی تون متشکرم خوشحال شدم نظراتتون رو خوندم
پدر برزگ من هم حدودا 178 هستم
بهار.زندگی من اضافه وزن یا کمبود وزن ندارم.ولی استخون بندی نسبتا درشتی دارم.میشه راهنماییم کنید چه طور بهتر به نظر بیام؟چه لباس هایی بپوشم؟معمولا شلوار جین می پوشم با کفش تخت اسپرت
بهار.زندگی شما قدت چنده؟درمورد قیافم چیکار کنم که زیباترشم.ایراد خاصی ندارم که بتونم با رفع اون بهتر بشم.دماغم معمولیه طوری نیست که نیاز به عمل داشته باشم.
در مورد خرید نمیدونم متوجه شدی یا نه کفش ها همه پاشنه بلند و لج دار هستند که عمرا من از اون کفش ها نمی پوشم و کفش های دخترونه تخت هم معمولا سایز من نمی شن.برا همین کتونی می پوشم .
سارای عزیز ممنونم خانمی لطف داری.با خوندن حرفات خوشحال شدم گلم.
چقدر خوب که همکارت اعتماد به نفس داشته و مثل من ناشکری نمی کرده.
اندیشه 22 عزیزم من شرایطشو دارم از ایران برم ولی وابستگی به خانواده دارم و نمی تونم تنها برم.عزیزم قوزم ماله الان نیست خیلی وقته باهامه .فکر می کنی این قوز بندها موثر باشن؟سعی می کنم از این به بعد خودم رو قبول داشته باشم و به دیگران این حس مثبت رو القا کنم.من اگر هم قد شما بودم خیلی راضی بودم.اندیشه جان رفتم یک سری از بیوگرافی های خواننده های مورد علاقم رو خوندم مثل شکیرا و هیلاری دیدم کوتاه هستن در حد 158 155 به خاطر همین فکر کردم تو خارج از کشور هم همین وضعیته.حرف خوبی زدی :(ان شا الله خدا همه بیماران رو شفا بده به حق همین ماه عزیز.همه بیماران الخصوص کسانیکه ام اس دارند.:(
اندیشه حقیقتش خود عروسمون یکی دوبار به من گفته چرا مدل نشدی تو هیکلت به مدلها می خوره.منم خندیدم ولی این دفعه خودم سر صحبت رو باز می کنم و از خودم تعریف می کنم .
مریم 123 عزیزم خودم رو می پذیرم و می دونم شرایطم نسبت به خیلی ها بهتره ولی در مورد قدم رضایت ندارم.
کاش علم اونقدری پیشرفت کرده بود که من می تونستم چند سانتی ازقدم رو به اون خانمی که می گی کمردرد و پا درد داشت از بس کفش بلند پوشیده بود با کمال میل اهدا کنم.در مورد اینکه قد بلند با قد کوتاه فرق داره فکر نمی کردم این طو رباشه که همه آقایون قد کوتاه رو دوست نداشته باشن.فکر می کردم برعکس هست.چون معمولا تو فیلم های خارجی رمانتیک بازیگرهای خانم رو خیلی کوتاه و ریز و مردا رو بلند و درشت انتخاب می کنند این فکر به من القا شده بود که زن باید خیلی کوتاه تر باشه نسبت به شوهرش.حقیقتش داداشم هم همیشه رو این احساس من تاثیر داشته چون همیشه می گفت دختر ریز میزه سفید و بور می خواد برای ازدواج.دقیقا نقطه مقابل من.الانم عروسمون همین جوره.اصلا بهتره مردها رو انقدر برای خودمون مهم نکنیم به جهنم درک که چی دوست دارن.موافقید؟مهم اینکه خودمون خودمون رو دوست داشته باشیم.
مریم تو شرکت هواپیمایی نتونستم استخدام شم.می خوام دبیر شم .ان شالله.
مریم جان برادرم خیلی عصبیم می کنه من و اون با هم خوب بودیم ولی ازوقتی نامزد کرده انگار برای من غریبه شده.عروسمون دختر خوبیه رفتار بدی ازش ندیدم ولی رفتارهای غلط برادرم باعث شده رابطه من با عروسمون بد شه.تحویلش نمی گرم اون می خواد با من صمیمی شه ولی من وقتی می اد خونمون می رم تو اتاقم و در رو می بندم یا تلفن صحبت می کنم یا می خوابم.ولی برادرم جلوی اون به من تیکه انداخته و من فکر می کنم عروسمون بهش یاد میده چون قبلا این کارهارو نمی کرد.مثلا همون تیکه ای که سر لباس خریدن انداخت.برای همین نمی تونم دلم رو با عروسمون صاف کنم. به برادم چطور دلخوریم رو بگم؟که بامن لج نکنه.همون روز که اون حرف رو انداخت بهش گفتم که تو با خانمت مثل فیل و فنجونید اصلا به هم نمی این.بعدم گفتم کاش بچتون مثل اون کوتوله نشه.خودم از گفتن این حرفا ناراحت می شم ولی خوب چرا همه به خودشون اجازه می دن هر حرفی بزنند و من رو ناراحت کنند ولی من باید مراعات همه رو کنم؟ فکر می کنی در جواب به من چی گفت؟به من گفت تو حسودیه زنه من رو می کنی. و از اون روز هم هر وقت خانمش می اد اینجا با الفاظی مثل خانوم کوچولو و جوجو صداش می کنه و محبت کلامیش بهش چند برابر شده و جلوی من اون رو بغل می کنه . به مادرم هم این حرفارو انتقال داد.و همه فکر می کنند من یک دختر تر..ش..ی ...د ..ه هستم که به عروسمون حسودیم میشه.
حقیقتا روحیه ام عوض شد با حرفای قشنگتون.
![]()

با خوندن حرفات خوشحال شدم گلم.
مهم اینکه خودمون خودمون رو دوست داشته باشیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)