سلام.
من 6 ماه پیش چنین تجربه ای داشته ام ... بالای 95 درصد مشابه!... با این تفاوت که من دختر این ماجرا بودم. به اندازه دختر طرف شما هم صبور نبودم...- ماشا... چه صبری! چه دختر گلی! من در برابر بی پاسخی و کمی یکی به دو در برابر شرطم و چند چیز ناخوشایند دیگر، 48 ساعته منصرف شدم!... راستی، به این منطقی بودنش هم خیلی مطمئن نباشید، خیلی از دخترا اینجوری ان، ظاهرشون انگار سنگه، از تو در حال جوشیدنند، بیشتر به خاطر ترس از ضربه خوردن از طرف مقابلشونه و احساساتشونو از خودشون هم پنهون میکنن
-
...
ببینید اون چیزی که الان توی ذهن این خانوم میگذره به محض اینکه اسم شما بیاد، اینه که اگه منو میخواست،... هیچ چی نمیتونست جلوشو بگیره. اگه منو میخواست توی کل این مدت طولانی شناخت یه علامتی از اینکه نظرش مثبته میداد، نه اینکه هی بشینیم من نکات منفی و خطرات رو برشمرم، او نکات منفی و ترسهایش را برشمرد!اصولا به تجربه خودم، پروسه شناخت اونم با تاکید خیلی شدید بر غیر احساسی بودن+ طولانی شدن پروسه+ عدم وجود وقت و تمرکز کافی از جانب طرفین برای تکمیل پروسه، تماس گرفتن، مشاور رفتن و... + فشار احتمالی بزرگترها برای نتیجه گرفتن= کات شدن کل ماجرا.
اون خانوم احتمال خیلی بالا تا حالا امتحاناش تموم شده، به نظر من اگه بین 3-5 ماه از منصرف شدنش گذشته، تا حالا خیلی خوب براش واضح شده که چه احساسی نسبت به شما و چه نظری نسبت به این ازدواج داره. بنابراین میتونید در چنین زمانی جواب واقعی تون رو انتظار داشته باشید.
به نظر من اگه چنین زمانی گذشته، اولا درباره احساستون نسبت به کل این پکیج! و نظر نهاییتون( ظاهر و..) تصمیم نهایی رو بگیرید...، دوما جواب اون سوالا و شرط راجع به مسائل اجتماعی رو داشته باشید. اگر هر دو اکی بود و خواستید جلو بروید، سوما این رو در نظر بگیرید که احتمالا اون بحثهایی که در اون زمان کردید، روی شما و طرف مقابلتون و دیدتون نسبت به خیلی مسائل تاثیر گذاشته باشه و نیاز به چک و مرور مجدد باشه- از طرف دیگر خصوصا با توجه به موذیگری ذهن ناخوداگاه در مورد خاطرات- .
در نهایت دو رکعت نماز بخونید و خودتونو به خدا بسپارید و با توکل به او باهاشون تماس بگیرید.

... راستی، به این منطقی بودنش هم خیلی مطمئن نباشید، خیلی از دخترا اینجوری ان، ظاهرشون انگار سنگه، از تو در حال جوشیدنند، بیشتر به خاطر ترس از ضربه خوردن از طرف مقابلشونه و احساساتشونو از خودشون هم پنهون میکنن
-
اصولا به تجربه خودم، پروسه شناخت اونم با تاکید خیلی شدید بر غیر احساسی بودن+ طولانی شدن پروسه+ عدم وجود وقت و تمرکز کافی از جانب طرفین برای تکمیل پروسه، تماس گرفتن، مشاور رفتن و... + فشار احتمالی بزرگترها برای نتیجه گرفتن= کات شدن کل ماجرا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)