RE: با وجود منصرف شدنش دوباره از او خواستگاری کنم؟
سلام
من تجربه خودم رو در این زمینه می گم شاید به دردتون بخوره
همسر من بار اولی دومی که برای آشنایی خونه ما اومد و با هم حرف زدیم حرفاش جوری بود که احساس کردم خیلی حق به جانبه (اینو گفتم که بدونید گاهی بعضی از صحبت ها پیش شما یه جوری تعبیر میشه و پیش اوون خانم جور دیگه در حالیکه تو این 5 سال هیچ کدوم از حرفای اون روزش رو در زندگیم ندیدم)
و اصلا احساس خوبی نداشتم تا اینکه به پدر و مادرم گفتم که بگه ما از نظر فکری به هم نمی خوریم (اینا در حالی بود که دلم می خواست بازم ....... یه جورایی می خواستم ببینم آیا براش مهم هستم یا نه .......)و این گذشت تا با وساطت عموی همسرم مبنی بر صحبت دوباره بعد شش ماه دوباره به خانه ما اومدند وهمسرم کمی معقول تر و بهتر شده بود و من اون احساس بد رو دیگه بهش نداشتم 3 هفته با هم تلفنی صحبت کردیم و دوبار هم حضوری بیرون از خونه بازهم به شدت دو دل بودم تا اینکه ما به خونه اونها برفتیم یک دیدار دوستانه جهت آشنایی و این دیدار انگار تیر نهایی بود
آرامش خونه و خانواده اش و مادرش که تا اون روز ندیده بودمشون به دلم نشست و همچنین رفتارهای زیبا توام با احترام زیاد همسرم به خودم-------------------------> و همین ها رو ملاک احساسیم به همسرم گذاشتم
و الانم با موجود مشکلات عاشقانه دوستش دارم و هیچ وقت از انتخابم پشیمون نیستم
و اینم بگم نصف علاقه و ....... بعد از ازدواج به وجود می اد و گاهی زن و شوهر اینقدر محو کمالات و اخلاقیات هم می شن که اصلا یادشون میره طرفشون چه شکلی هست
در ضمن دنبال صد در صدم نباشید چون همیشه آدم ها صد در صد نیستند
گاهی ممکنه دختری از نظر چهره به دلتون بشینه ولی کمالات اخلاقی رو نداشته باشه
هر چند زیبایی ظاهری هم مهمه
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)