پروانه صورتی عزیز
سلام
اینها نظرات من هستند:
در مورد خساست همسرت و خرج خونه و ...
من معتقدم من و تو کردن تو زندگی معنا نداره ولی در صورتی که طرف مقابل لطف شما رو به صورت وظیفه نبینه و قدرشناس باشه جواب میده
اگر خرج خونه داره وظیفت میشه و همسرت درآمدش میتونه جوابگوی خرج منزل باشه پای خودت رو از این موضوع آرام آرام کنار بکش. میتونی از درآمدت طلا بگیری (به این بهانه که رو به گرون شدن و اینهاست نه به این بهانه که شما به طلا علاقمندید) یا مثلا پولتون رو برای اینکه در آینده بتونید وام بگیرید به حسابی بریزید.
برای خرید منزل میتونید به همسرتون لیست بدید و به مرور بگید آوردن وسایل و حملشون براتون سخته بهتره مرد خونه این کارو انجام بده.
اگر خونه ای چیزی هم خریدید دقت کنید که مقداریش به نام شما بشه
در مورد کارهای خونه:
در درجه اول نهایت سعیت رو بکن که به بهترین شکل انجام بشه.به احتمال زیاد مادر همسرتون در خانه داری خیلی وارد هست و چون توی خونه اونها همه چیز همیشه مرتب بوده از شما هم این انتظار رو داره
از طرفی خونشون حالت نظامی هم داشته و نظم و نظام مفهوم عمیقی برای همسرت داره.(خوب تا حدی باید بهش حق داد)
ولی اگر بی مورد عصبانی شد و شما ناراحت شدی خوب به شکلی معصومانه (و نه به صورت عصبی و با مشاجره و دعوا )ناراحتیت رو نشون بده تا کمی روی برخوردش فکر کنه
در مورد خانواده همسرت:
تقریبا این موضوع وابستگی همسر به مادر و طعنه اونها به عروس و توقع رفت و آمد و احترام مشکلی هست که خیلی از خانمها باهاش درگیر هستن.چند مورد از نیش و کنایه هاشون رو اگه توضیح بدی شاید کسایی که میان اینجا بهتر بتونن راهنماییت کنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)