به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

RE: تردید در پاسخ مثبت به خواستگار به دلیل مشکلات ظاهری

اميدوارم هرچي به صلاحتون هست اتفاق بيافته. شما جواب نداديد به سوال من. كشش فيزيكي به ايشون داريد؟ از اين نظر هم به ايشون نگاه كنيد.

ببينيد من خودم صد در صد قبول دارم كه ادمي كه اخلاقش خيلي خوب باشه، ظاهرش اگر خوب هم نباشه، به چشم نمياد. حتي اين جاي تحسين داره كه ايشون با اينكه كمي مشكل داشتن ولي اعتماد به نفس خوبي دارن و اين همه به موفقيت رسيدن. اين واقعا عاليه. ولي شما از خصوصيات اخلاقي ايشون هيچي نميگي. فقط تكيه كردي روي بالا بودن تحصيلاتش. از دست و دلبازي، شاد و خندون بودن، شوخ بودن، رمانتيك بودن، اينكه ايشون توانايي گفتن جملات قشنگ رو داره، زورگو نباشه، مردسالار نباشه و ....همه موارد ايشون رو بررسي كنيد.

اين با ارزش بودن تحصيلات و موقعيت ايشون تو اين سن شما براتون جذابه (مخصوصا اينكه چون شما خودتون اين راه رو نرفتين هنوز،جذابيتش بيشرهم شده) ولي توي سن 25 تا 27 سالگي ميتونه معيارهاتون كمي عوض بشه. ثبات كامل توي معيارهاتون به چشم نميخوره .

براي يه زن هيچ چيز جاي عاطفه و احساس رو نميگيره. اين خوبه كه الان شما نسبت به ايشون يه كششي داريد ولي اينكه حدس بزنيد در آينده با پيشرفت شما امكان اين هست كه از ايشون فاصله بگيريد كاملا بستگي به خودتون داره. به نظرتون دختر متعهدي هستيد يا تنوع طلبيد؟ اين مورد رو بايد بر اساس خصوصيات اخلاقيتون پيدا كنيد. يه كسي ميتونه همه چيز براش مهيا باشه ولي بازهم متعهد نباشه، يكي ديگه مي تونه هيچي نداشته باشه و متهعد بمونه. كاملا بستگي به شما داره و البته اتفاقاي آينده كه اين ديگه قابل پيش گويي نيست.

2. 4 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (شنبه 24 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)