مرسی.
راستش من با حرفت موافق نیستم. چون زن به نظر من حتما باید از نظر ظاهری سر تر باشه. اصلا زن مظهر زیبایی هست. حالا شاید اختلاف نباید زیاد باشه. اتفاقا من فکر میکنم اگه زن از مرد زیبا تر نباشه ازدواجشون سست تر میتونه باشه. دوستان لطفا اگه نظرم درست نیست منو اصلاح کنید.
خوب اختلافِ زیبایی من و ایشون زیاده اما از اونور ایشون از نظر علمی خیلی از من سر تره. ممکنه بگید خوب ایشون بره یه دختر با سطح علمی بالا بگیره که زیبا نباشه. اتفاقا اینو با ایشون تو جلسو آشنایی ۲ مطرح کردم. ایشون گفتند واسه ایشون ملاکِ تحصیلات به اندازهٔ زیبایی مهم نیست. ایشون یه همسر زیبا رو به یه همسر با مدارکِ علمی بالا ترجیح میدند. ایشون مخالف کارِ زن نیستند اما گفتند کارهای در رده دکترا واقعا وقت گیر هست و یه خانم بهتره از اینجور کارا نکنه چون به زندگیش نمیرسه.
بعضی دوستان گفتند که من تحت تاثیرِ موقعیتِ ایشون هستم. خوب هستم !! هر کسی جای من باشه میشه ! خوب ما خانمها خیلی موقعیت طرف واسمون مهمّه. اما ظاهر هم مهمّه.
الان هر چی فکر میکنم ظاهر ایشون طوری نیست که من بدم بیاد. درسته اون چند تاا مشکل رو داره اما غیر از اونا مشکلی نداره و خوش تیپه. ولی به قول خودش میگن که فردا که بیای اونجا، با خانمهای دوستام دوست میشی و بد یه وقت پیشِ خودت نگی کاش شوهره من هم مثل شوهر دوستم بود و این مشکلها رو نداشت. ایشون میگن توقعهای انسان همیشه بالا میره. خودش رو مثال زد واسم که یک زمانی آرزوش شریف بوده ولی بعد رسیدن به اونجا، همینجوری توقّع هاش زیاد و زیاد تر شده.از من خواهش کرد که اگه بهش بله دادم باهاش واسه همیشه زندگی کنم و هیچ وقت از این حرفا بهش نزنم.
البته این جلسه ۲، بهتر بود از قبلی. راحت تر صحبت هام رو کردم.
راجع به دوستانی که گفتند چند ماه باهم باشیم که هم رو بهتر بشناسیم، اولا فرهنگِ اینجا اجازه نمیده. اگه اسم یه پسر رو یه دختر بره و بهم بخوره واسه دختر خانم درست نیست. یعنی کلا آشنایی محدود به همین جلساتِ داخلی هست. ثانیا ایشون فقط ۲ ماهِ دیگه ایران هستند.
من تصمیم گرفتم تاا ۱۰ روزِ دیگه تصمیمِ خودم رو بگیرم. شاید ۲ جلسه دیگه هم آشنایی داشته باشیم تو این هفته و بعدش تصمیم میگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)